Kijken! Thierry Baudet (FVD) op campagne in Enschede: 'De VVD onderwerpt heel Nederland aan absurde regels!'

Kijken! Thierry Baudet (FVD) op campagne in Enschede: 'De VVD onderwerpt heel Nederland aan absurde regels!'

Thierry Baudet op campagne in Enschede. Bron: TCE Media / DDS.

Forum voor Democratie reist het hele land door in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart. De boodschap is duidelijk: stem voor vrijheid! De VVD heeft Nederland de afgelopen jaren onderworpen aan absurde regels: van klimaat tot aan inconsistente coronamaatregelen. Volgens Forum breekt de tijd van verandering aan. Op 17 maart kan men de verantwoordelijken van dit absurde beleid naar huis sturen.

Baudet blikte vandaag op een grote campagnebijeenkomst in Enschede terug op de kabinetsperiode van Rutte III:

"Het eerste wat ze hebben gedaan is het referendum afschaffen. Daarna hebben ze die klimaatwet ingevoerd; wat ons hele landschap vernietigt; wat de energieprijzen door het dak doet gaan en wat de industrie doet wegtrekken uit Nederland. In plaats van dat ze de slachtoffers van de aardbevingen in Groningen effectief compenseerden, hebben ze heel Nederland onderworpen aan absurde regelgeving. Zoals van het gas af gaan!"

Het kabinet heeft de afgelopen jaren inderdaad vol ingezet op een 'duurzame' energietransitie. Een transitie die ons vele honderden, zo niet duizend, miljarden euro's gaan kosten. Veel van deze duurzame projecten blijken vaak óf niet rendabel te zijn óf niet duurzaam te zijn - zoals de biomassa-industrie. Ondertussen blijkt ook dat groene idealisten vaak genoeg geen enkel verstand hebben van de realiteit. Men weet vaak niet wat er allemaal nodig is voor zulke radicale veranderingen, met als gevolg dat de burger torenhoge rekeningen en belastingaanslagen voor de kiezen krijgt.

Eén ding is zeker: nogmaals vier jaar Rutte zal alleen nog maar méér staatsbemoeienis opleveren. De boodschap van Thierry Baudet en zijn Forum is daarom helder: zij willen de dikke vinger die Vadertje Staat in de pap heeft gestoken zo veel mogelijk terugdringen, en als het even kan zo snel mogelijk van al die absurde klimaatregels af. Zou dat niet mooi zijn?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties