Geert Wilders deelt aangrijpende brief van AZC-medewerker: "al die klote-Westerlingen moeten dood!"

Geen categoriejan 27 2017, 18:00
Asielzoekers houden er verschrikkelijke ideeën op na over Nederland en Nederlanders, maar er wordt niets aan gedaan.
Geert Wilders krijgt dagelijks honderden brieven en mails. Helaas zijn daarbij veel negatieve berichten en zelfs bedreigingen, maar de PVV-leider ontvangt ook honderden berichten van mensen die hem juist een hart onder de riem willen steken of hun ervaringen met hem willen delen. Vandaag deelde Wilders één van die brieven op Twitter. De briefschrijver is werkzaam in een asielzoekerscentrum en hoopt met de brief aandacht te krijgen voor wat zich daar afspeelt. En dat is angstaanjagend:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/824995303602405377
De briefschrijver merkte dat de asielzoekers bij binnenkomst erg vriendelijk en beleefd zijn, maar dat die houding al na een paar dagen omslaat. Om te weten wat er tussen de bewoners onderling wordt besproken, nam deze AZC-medewerker op een dag een Marokkaanse vriend mee als vrijwilliger: hij kon de gesprekken tussen de asielzoekers immers verstaan.
Toen hij hoorde wat er allemaal werd gezegd, trok deze Marokkaanse man "wit weg" aldus de briefschrijver. Asielzoekers zeggen werkelijk de meest gruwelijke dingen over Nederland en Nederlanders. Een bewoner zei "alles te willen doen voor Allah" en een ander zegt instemmend "al die klote-Westerlingen moeten allemaal dood, over een paar jaar is dit ons land". Weer een andere asielzoeker heeft het erover dat hij één van de AZC-medewerkers wil verkrachten en vermoorden.
De briefschrijver zegt al meerdere malen aan de bel te hebben getrokken bij leidinggevenden, maar niemand neemt de klachten serieus. "Terroristische aanslagen worden gewoon in een asielszoekerscentrum als deze gepland, meneer Wilders". Volgens de briefschrijver moet er direct actie ondernomen, want AZC's zitten vol met types die ons liever dood zien dan levend.
Hoewel het niet mogelijk is om te controleren wat deze persoon schrijft, klinkt het niet onwaarschijnlijk. Keer op keer blijkt immers dat immigranten de Westerse waarden en normen maar onzin vinden, en het niet zo nauw nemen met de regels van onze rechtsstaat. Veel politici sluiten daar de ogen voor omdat ze te laf zijn om de problemen écht aan te pakken. Ze vinden een toekomstig baantje in Brussel belangrijker dan wat goed is voor Nederland. Gelukkig is Geert Wilders iemand die het belang van Nederlanders wél voorop zet. Mensen helpen is prima, maar niet ten koste van onze veiligheid. Hulde aan Geert Wilders dat hij deze brief van een AZC-medewerker met ons deelt – hopelijk lezen mensen dit voordat ze bepalen op welke partij ze 15 maart stemmen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten