Geert Wilders ontmaskert de VVD: 'Ze maken Nederland tot vrijhaven voor criminele vreemdelingen!'

Geen categoriejul 13 2017, 17:00
Geert Wilders - en Nederland met hem - is het wegkijkende, achteroverleunende misbakselbeleid van de VVD op migratie spuugzat.
Zet een VVD'er zoals ze in de campagne voorkwamen op migratie, en je krijgt een prima lik-op-stukbeleid waarin iedereen die zich hier misdraagt linea recta teruggestuurd wordt naar waar ze ook vandaan komen. Zet echter een échte VVD'er als Klaas Dijkhoff daar als staatssecretaris neer, en je krijgt een soft beleid waarin weer eens niets van alle beloftes is terug te zien. Al jarenlang moet Nederland het doen met een doctrine die meer gebaseerd lijkt op 'wij moeten alles doen om het migranten hier naar hun zin te maken' dan 'migranten moeten alles doen om hier hun plek te verdienen'. Die laatste aanpak zou natuurlijk de praktijk moeten zijn: wij zijn op geen enkele manier verplicht om mensen uit andere landen hier op te vangen, en doen dat puur vanuit de goedheid van onze samenleving. Leuk, maar dat betekent wel dat zij ons iets schuldig zijn, en dus niet andersom!
Helaas heeft een combinatie van slap beleid en ook gewoon een groep mensen die geen enkele behoefte heeft om hun schuld aan ons terug te betalen, geleid tot een fiasco. In plaats van dat ze hun uiterste best doen om hier wat toe te voegen aan de maatschappij, doet een enorme groep haar uiterste best om het hier ook nog even voor iedereen te verzieken. Voor wie de cijfers alweer vergeten of zelfs misgelopen was - het linkse mediakartel schonk er natuurlijk nauwelijks aandacht aan: één op de zes asielzoekers wordt verdacht van een misdrijf. Het ergste is nog wel dat de politie hen nauwelijks aanpakt, omdat ze bang zijn dat de uitzetprocedures dan juist langer worden. En dat kan allemaal in dit land, dankzij onze fijne VVD (en PvdA)!
Nou, als het aan Geert Wilders zou liggen, zou dat radicaal anders gaan. Hij is veel, maar absoluut geen slapjanus als het op migratie aankomt. Wat hij wél is, is iemand die de verantwoordelijken, in dit geval staatssecretaris Klaas Dijkhoff, ter verantwoording wil roepen. Hij heeft daartoe kamervragen ingestuurd tezamen met andere PVV'ers:
Zoals te lezen, gebruikt Wilders hier geen lichte termen. "Een vrijhaven voor criminele vreemdelingen' is een zware benaming, maar eentje die helaas steeds beter lijkt te passen bij de realiteit in dit ooit zo mooie land. De huidige gang van zaken gaat immers gewoon tegen elke vorm van logica in: hoe zielig je een migrant ook mag vinden, een misdaad moet ervoor zorgen dat iemand sneller, en niet langzamer uitgezet zou worden. Dat lijkt me niet zo gek, toch? Nu nog zien of de wegkijkmaffia van de VVD dat soort basale conclusies ook nog snapt: ik heb weinig hoop.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten