Gehandicapte jongen dacht dat het hem nooit zou lukken, maar het gebeurde toch: zijn grote droom ging in vervulling!

Gehandicapte jongen dacht dat het hem nooit zou lukken, maar het gebeurde toch: zijn grote droom ging in vervulling!

Deze jongen bewijst dat je nooit iets in de weg staat om het ver te schoppen in het leven. Ook als je naar een ander universum wil vliegen!

Hoezo, je kan geen piloot worden als je aan een rolstoel gekluisterd zit? De 13-jarige Matthew Tillyer toont aan dat je ook als motorisch gehandicapte jongen prima een piloot kan worden. De geluksvogel werd onlangs namelijk uitgenodigd door de 'TIE Fighters', een troep Star Wars-enthousiastelingen die hun eigen vliegeniersclub hebben.

10518657_984804381559419_4522894859316148219_n

Matthew was altijd al fan van Star Wars en het vliegen door de ruimte, en verkleedde zich op feestjes altijd . Maar zijn UFO's waren tot dusverre van LEGO-steentjes of karton. Daar brachten de TIE Fighters dan eindelijk een langverwacht einde aan: Matthew werd uitgenodigd om naar een speciale bijeenkomst te komen alwaar hij ingewijd werd als speciale erevliegenier van de TIE Fighters. Helaas kon hij geen rondje door de ruimte maken, maar als de groep enthousiastelingen ooit nog een rondje door het heelal gaat vliegen, dan is Matthew uiteraard de eerste die mee mag aan boord:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/TIE-Pilot-Matthew-Gets-His-Wings2.mp4"][/video]
.

Zo zie je maar weer: als je ergens gepassioneerd over bent, kan je het ver schoppen. Laat je niet tegenhouden door dat wat je niet kan. Focus je liever op dat wat je wél kan!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties