Gentleman Thierry Baudet blijft chique en laat zich niet onderwerpen aan de hetze van linkse haatjournalist Twan Huys

Gentleman Thierry Baudet blijft chique en laat zich niet onderwerpen aan de hetze van linkse haatjournalist Twan Huys

Diep respect voor FVD-leider Thierry Baudet. Hij schoof gewoon aan tafel bij de slechtste talkshow van Nederland, Buitenhof. En ondanks dat de mislukte talkshowhost Twan Huys in elke zin probeerde om Baudet onderuit te halen, bleef de lijsttrekker van Forum voor Democratie fier overeind staan.

Ja, het ging over cijfertjes die Twan Huys als een ongekende mishost afvuurde op Baudet. Laatstgenoemde wist zich stevig te verdedigen en wist vanwege zijn goede manieren te voorkomen dat Huys hem kreeg waar hij wilde.

Baudet wist natuurlijk al van te voren dat hij andere vragen zou krijgen dan wanneer een Sigrid Kaag of Jesse Klaver zouden aanschuiven. Daarom heeft Baudet juist winst gesleept uit zijn optreden bij Buitenhof. Baudet bleef rustig en beleefd. Huys had waarschijnlijk gehoopt op extreme uitspraken of een dooddoener van Baudet, maar dat gebeurde niet om Baudet zichzelf niet liet kennen en zich gedroeg als een ware gentleman. Daar kan de publieke omroep (minus ON!) nog iets van leren.

De berichten op social media liegen dan ook niet over subsidie-slurper Twan Huys:

Kortom: Buitenhof was -als vanouds- weer een zondagochtendprogramma om kotsmisselijk van te worden. Maar alle respect voor Baudet die -in tegenstelling tot Twan Huys- uitermate netjes en welbegaafd bleef.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer