Geobsedeerd D66-Kamerlid Vera Bergkamp viert feest: "Top! Eerste Donald Duck met lesbisch stel"

Geen categorieapr 04 2019, 11:00
Ja, wat kinderbladen moeten óók gebruikt worden om de mensheid vorm te geven. Toch?
Ooit -- ooit -- begreep iedereen dat kinderbladen gewoon leuk waren voor... kinderen. Ze waren bedoeld om hen wat kennis bij te brengen en -- natuurlijk -- te vermaken. Hartstikke leuk, hartstikke onschuldig.
Die tijd is niet meer. Vandaag ligt de eerst Donald Duck in de winkels waarin er een lesbisch stel voorkomt. Natuurlijk is er helemaal niets mis met lesbische stellen. Het gaat niemand iets aan van wie jij houdt en welk geslacht die persoon heeft. Dat is iets persoonlijks. Helaas -- en dit is wél een probleem -- wordt dit dan weer gebruikt door politiekcorrecte D66'ers om politiek een punt te maken. Kijk maar naar deze tweet van D66-Tweede Kamerlid Vera Bergkamp:
En daar word ik dus heel moe van. Iedereen zal het met me eens zijn dat het helemaal prima is dat er lesbische stellen voorkomen in de Donald Duck. Who cares dat twee cartoon-eenden al dan niet van hetzelfde geslacht zijn? Boeien.
Nou, er zijn dus mensen die dat wel belangrijk vinden: D66'ers. Die vinden tolerantie namelijk niet belangrijk, of acceptatie, kleuren- en seksualiteitsblindheid... nee, die willen dat er druk geïndoctrineerd wordt. Dat alle mogelijkheden gebruikt worden om kinderen te indoctrineren met een politiekcorrect gedachtegoed. En nee, ze willen kinderen niet leren dat het er niet toe doet wie op wie valt, en waarom; ze moeten die seksuele voorkeuren vieren -- als het maar niet heteroseksueel is, tenminste. Of blank. Want dat is dan juist weer hartstikke ouderwets of racistisch.
Je zult in Nederland (gelukkig!) niemand horen klagen dat er een lesbisch stel in de Donald Duck voorkomt. Wij vinden zoiets volkomen normaal. Maar is het nou echt nodig dat een D66-Kamerlid dit dan weer gebruikt om politieke punten a la identity politics te scoren?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten