George Soros sponsort 187 Amerikaanse organisaties om het maatschappelijk debat te manipuleren

George Soros sponsort 187 Amerikaanse organisaties om het maatschappelijk debat te manipuleren

Miljardair George Soros komt regelmatig voorbij op DDS omdat hij symbool staat voor hoe diverse elites het publieke debat via subtiele attitudeprogramma's manipuleren. We kennen de invloed van Soros op het Nederlandse publieke debat: onder meer het sponsoren van anti-Zwarte Pietenbeweging KOZP. In de Verenigde Staten maakt hij het nog bonter, daar steunt de miljardair ruim 187 organisaties in een poging het publieke debat te beinvloeden.

Met zijn enorme hoeveelheid aan cashreserves is George Soros in staat om een legioen aan mensen aan het werk te zetten, allemaal om zijn doelen te verwezenlijken. Om zijn grip op het publieke debat te versterken maakt de miljardair gebruik van meerdere organisaties, die hij voornamelijk met geld steunt.

Op deze manier valt zijn invloed natuurlijk veel minder op en is hij in staat om op bepaalde onderwerpen de toon van het debat te bepalen. Normale burgers, die bezig zijn met het dagelijks leven en het overleven, bezitten deze mogelijkheden natuurlijk niet.

Maar het is in ieder geval goed dat steeds meer informatie over figuren als Soros wordt geopenbaard, op die manier weten burgers welke psychologische oorlogvoering elites tegen hen voeren. Uit het onderzoek van Humans are Free blijkt dat de beste man 187 organisaties steunt met financiële middelen.

Op de lijst zien we een divers instrumentarium aan communicatie-middelen, die Soros gebruikt om zijn psychologische oorlog tegen nietsvermoedende burgers vorm te geven. Zo sponsorde de rijke man onder meer 'Air America Radio', dat een 'liberale boodschap' uitzond. Ook was hij betrokken bij de oprichting van 'American Bar Association Commission on Immigration Policy', een organisatie die het leven van migranten in de VS tracht te vergemakkelijken. Ook was hij betrokken bij de 'Arab American Institute Foundation', een organisatie die zich inzet voor 'de burgerrechten van arabieren' en tegelijkertijd de staat Israël wegzet als de 'brute onderdrukker van het Palestijnse volk'.

Neem vooral zelf een kijkje in de lijst met projecten die deze intrigant ondersteunt. Met zijn communicatiemacht en toegankelijkheid van zijn boodschappen in het debat, kan wel degelijk worden gesproken van 'psychologische oorlogvoering'. Gewone burgers kunnen er nauwelijks iets tegenover zetten, immers kost het opzetten van dergelijke projecten miljoenen euro's. Soros voelt daarover ongetwijfeld geen schaamte.

Met name het aantal organisaties die hij onder zijn hoede heeft baart zorgen. Burgers zijn in veel gevallen niet op de hoogte dat de verschillende initiatieven en communicatie-campagnes uteindelijk afkomstig zijn van één man...

Lees meer over:
George Soros

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties