Gepassioneerde Yolanthe gaat families weer bij elkaar brengen

Gepassioneerde Yolanthe gaat families weer bij elkaar brengen

Sommige mensen kunnen gewoon bijna alles. Neem nu Yolanthe: een gevierd actrice, model, presentatrice, moeder, vrouw... en binnenkort ook nog eens bemiddelaar bij volkomen uit de hand gelopen familieruzies!

Het ziet er goed uit voor Yolanthe Cabau-Van Kasbergen-Sneijder: de presentatrice en vrouw van Wesley Sneijder is binnenkort weer op televisie met een spliksplinternieuw programma. Ditmaal geen sekstesten of soaps, maar een heus programma waarin uit elkaar gevallen families weer bij elkaar gebracht worden:

Yolanthe Sneijder-Cabau krijgt een nieuw tv-programma op RTL4 waarin ze problemen en ruzies binnen families helpt op te lossen. In het programma We blijven toch familie staat Yolanthe een familielid bij die een gebroken familieband wil herstellen.

''Meestal is de band tussen ouder en kind heel sterk en is die voor het leven, maar in sommige gevallen wordt deze relatie verstoord'', begint Yolanthe haar kandidatenoproep. ''Zie jij bijvoorbeeld door een misverstand je kind niet meer en lukt het je niet dit zelf op te lossen? Of misschien wil je de band met je ouders herstellen of heb je een broer en een vader die geen contact meer hebben en wil je heel graag weer bij elkaar brengen. Laat het mij dan weten. Dan kom ik langs met een professioneel team en gaan we aan de slag om jullie weer bij elkaar te brengen."'

Van gelukkige families weet Yolanthe inmiddels zelf een hele hoop. Sinds haar zoontje Xess Xava in oktober werd geboren maakt de actrice het ene na het andere stralende gezinskiekje uit het zonovergoten Turkije wereldkundig.

Hopelijk kunnen minder gelukkige gezinnen binnenkort dus nog wat leren van Yolanthe's familieliefde!

Voor Yolanthe valt alleen te hopen dat Floortje Dessing niet met een programma komt op het tijdstip dat Yolanthe's We blijven toch familie zal worden uitgezonden. De vorige keer dat de actrice een programma presenteerde vielen haar kijkcijfers namelijk behoorlijk tegen vanwege opmerkelijk veel mensen die liever zapten naar Floortje's wilde reizen..

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties