Gerucht: Kim Kardashian en Kanyne West hebben al maanden geen seks meer

Gerucht: Kim Kardashian en Kanyne West hebben al maanden geen seks meer

Volgens ingewijden staat hun huwelijk echt op springen.

Voordat Kim Kardashian met Kanye West trouwde stond Kim bekend als een echt seksbeest. Sterker nog, de seksfilm die ze met Ray J maakte was één van de voornaamste redenen dat ze zo ontzettend bekend (en populair) werd.

Dat imago paste wel bij Kim. Ze was er dan ook buitengewoon blij mee.

Sinds ze met Kanye getrouwd is is alles anders:

“Kim wist dat Kanye niets moet hebben van slaapkamerexperimenten. Hij zei dat dat te maken heeft mijn zijn religie."

Kanye gelooft blijkbaar dat seks tussen man en vrouw geen neuken hoort te zijn, maar echt de liefde bedrijven. "Hij houdt van kaarsjes en zachte muziek," aldus de goed geïnformeerde bron.

Kim vond dat in eerste instantie leuk en aardig, maar ondertussen heeft ze er helemaal genoeg van. Anders dan Kanye wil zij namelijk wél experimenteren in bed; er is weinig dat te ver voor haar gaat. Zoals de bron zegt:

"Kim begon tegen haar vrienden en familie te klagen. Ze zei dat hij gewoon niet assertief genoeg is voor haar. Kim heeft geen zin meer in seks. Als iemand erover begint, sluit ze zich af van het gesprek. Ze zit niet lekker in haar vel."

Sterker nog, het gebrek aan (avontuurlijke) seks zou Kim zo dwarszitten dat ze alleen nog maar bij Kanye blijft vanwege hun kinderen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Kanye West Kim Kardashian

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties