Gestoorde CNN-presentatrice: 'Eigenlijk zouden alle Amerikaanse vrouwen een hoofddoek moeten dragen in solidariteit met moslims!'

Geen categoriedec 06 2016, 9:00
Dat kan ze toch niet menen he? Jawel hoor. Het is immers het radicaal-linkse CNN.
CNN-presentatrice Alisyn Camerota vindt het afschuwelijk dat er tegenwoordig zoveel kritiek is op conservative moslima's die een boerka of zelfs een hoofddoek dragen. Mevrouw de miljonair vindt dat hartstikke zielig voor die arme vrouwen. Waar komt die 'islamofobie' toch vandaan? Het is vre-se-lijk. Echt.
Daarom heeft ze een idee: waarom gaan Amerikaanse vrouwen -- die dus niet islamitisch zijn -- niet massaal ook een hoofddoek dragen? Je weet wel, uit 'solidariteit' met 'het vreselijke lot van moslima's.'
Bijkomend voordeel is zogenaamd dat 'islamieten' en 'niet-islamieten' elkaar dan beter begrijpen en de relatie tussen de twee groepen verbeterd. Huh? Wat? Door vrouwen een hoofddoek te laten dragen, waarmee ze feitelijk dat superioreit van mannen erkennen en de minderwaardigheid van vrouwen? Oh, en waarmee ze tegelijkertijd ook nog even aangeven (voor de volledigheid) dat ze denken dat de gemiddelde man zich niet kan inhouden als hij een vrouw met haar ziet?
Dat is dan 'solidariteit'?
Man, man, man. Laten we hopen dat het nooit zover komt. Als dat wél zo is kunnen we de westerse cultuur namelijk maar beter in één keer helemaal afschaffen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite.
UPDATE 8 december 2017: In een vorige versie van dit artikel werd een tweet gebruikt die afkomstig bleek te zijn uit een Russische trollenfabriek. We hebben deze verwijderd en bieden onze excuses aan voor mogelijke verkeerde informatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten