Geweld loont !

Geweld loont !

Een geplande demonstratie van een rechtse groepering genaamd Identitair Verzet tegen de Vluchtelingenkerk in Amsterdam is wegens bedreigingen uit linkse hoek geschrapt.

http://www.at5.nl/artikelen/100941/protest-tegen-vluchtkerk-gaat-niet-door

Een nieuwe groepering genaamd Identitair Verzet had het plan opgevat om tegen de illegalen in de Vluchtelingenkerk te demonstreren. Iedereen in Nederland mag demonstreren dus deze groepering ook.

Burgerbedrieger Van der Laan vond het echter noodzakelijk om de demonstratie te verplaatsen naar de Zuidas.. De fascistische Hizb ut Tahir en Sharia for Holland mochten gewoon op de Dam demonstreren en oproepen tot moord op Wilders,, maar rechtse demonstraties worden altijd verplaatst naar de middle of nowhere, zoals met de pro-Wilders demonstratie in oktober 2010, die naar het Westelijk havengebied werd verplaats. Een burgemeester hoort boven de politiek te staan, maar de Amsterdamse burgerbedrieger Van der Laan heeft daar maling aan en verplaatst rechtse demonstraties altijd naar de middle of nowhere en links- en islamitisch fascistische demonstraties niet. En daarmee toont Van der Laan als burgemeester van Amsterdam zijn politieke partijdigheid.

De door de linkse politiek gesteunde krakersknokploegen hebben met geweld gedreigd tegen deze rechtse demonstranten waardoor het Identitar Verzet de demonstratie om veiligheidsredenen heeft afgelast.

https://www.indymedia.nl/node/14465

Het feit dat een rechtse demonstratie niet door kan gaan wegens geweld van linkerzijde bewijst maar weer dat geweld en intimidatie loont.

De linkse fascisten, onder leiding van burgerbedrieger Van der Laan hebben gewonnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties