Geweld loont !

Geen categorieapr 19 2013, 21:20
Een geplande demonstratie van een rechtse groepering genaamd Identitair Verzet tegen de Vluchtelingenkerk in Amsterdam is wegens bedreigingen uit linkse hoek geschrapt.
Een nieuwe groepering genaamd Identitair Verzet had het plan opgevat om tegen de illegalen in de Vluchtelingenkerk te demonstreren. Iedereen in Nederland mag demonstreren dus deze groepering ook.
Burgerbedrieger Van der Laan vond het echter noodzakelijk om de demonstratie te verplaatsen naar de Zuidas.. De fascistische Hizb ut Tahir en Sharia for Holland mochten gewoon op de Dam demonstreren en oproepen tot moord op Wilders,, maar rechtse  demonstraties worden altijd verplaatst naar de middle of nowhere, zoals met de pro-Wilders demonstratie in oktober 2010, die naar het Westelijk havengebied werd verplaats. Een burgemeester hoort boven de politiek te staan, maar de Amsterdamse burgerbedrieger Van der Laan heeft daar maling aan en verplaatst rechtse demonstraties altijd naar de middle of nowhere en links- en islamitisch fascistische demonstraties niet. En daarmee toont Van der Laan als burgemeester van Amsterdam zijn politieke partijdigheid.
De door de linkse politiek gesteunde krakersknokploegen hebben met geweld gedreigd tegen deze rechtse demonstranten waardoor het Identitar Verzet de demonstratie om veiligheidsredenen heeft afgelast.
Het feit dat een rechtse demonstratie niet door kan gaan wegens geweld van linkerzijde bewijst maar weer dat geweld en intimidatie loont.
De linkse fascisten, onder leiding van  burgerbedrieger Van der Laan hebben gewonnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten