Geweldig! De VS en Zuid-Korea bereiden zich voor op invasie van Noord-Korea

Geen categoriemrt 07 2016, 18:00
De legers van de democratie stomen op richting de grens van Noord-Korea. Kim Jong-Un kan zich maar beter gedeisd houden, want anders krijgt hij te maken met de vernietigende kracht van vrijheid.
Wordt het binnenkort weer eens tijd om de tirannie te verdrijven die ons het hart doorwondt? Nou, dat zou best eens kunnen. Want na zo'n 70 jaar oogluikend toe te hebben gestaan dat een stelletje marxisten de eigen bevolking uitmoordt, martelt, afperst en hersenspoelt wordt het zo langzamerhand wel weer eens tijd dat er ook eens aandacht komt voor andere zaken. Je weet wel: vrijheid, rechtvaardigheid, een kleine overheid, en een beetje welvaart.
En Zuid-Korea en de VS? Zie hen maar als de grote suikeroom van het nieuwe Noord-Korea. Ze zijn namelijk bezig met het voorbereiden van een invasie van het doldwaze Noorden:

The U.S and South Korea are set to begin their largest ever joint ‘war games’ as they practise ‘going to war with North Korea’ in a series of military drills.

According to the Yonhap News Agency, more than 300,000 South Korean and 15,000 U.S troops will take part in the large-scale military exercise.

The exercises will run until 30th April and are intended to warn North Korea against provocations according to South Korean defence minister Han Min-koo, reports the BBC.

Noord-Korea is de laatste tijd vrij actief bezig geweest met het afvuren van raketten richting de zee. Maar nu - aldus het bijna stripboekfiguur-esque mannetje Kim Jong Un - worden de nucleaire raketten gericht op Zuid-Korea. Er is vrijwel geen enkele expert te vinden die denkt dat de Noord-Koreanen daadwerkelijk zo technologisch geavanceerd zijn dat ze kernkoppen kunnen bevestigen aan raketten, dus erg veel zorgen hoeven we ons ook niet te maken om deze onzin.
Tijd om volgende maand eens goed en gedegen te oefenen. Laat die communistische gekken maar angstig toekijken vanaf het Noorden. En dan van de zomer hopelijk: showtime! Een welverdiend einde aan dat belachelijke regime daar in Pyongpang. Ik kan niet wachten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten