Rafaels nieuwe vriendin Estavana Polman zet eens goed de bloemetjes buiten

Rafaels nieuwe vriendin Estavana Polman zet eens goed de bloemetjes buiten

Estavana, de nieuwe vriendin van voetballer Rafael van der Vaart, blijkt niet alleen een begenadigd handbalster. Ze heeft nog meer noten op haar zang...

Rafael lijkt een flink feestbeest aan de haak geslagen te hebben, als je de video bekijkt die zijn nieuwe chick Estavana Polman van zichzelf geschoten heeft tijdens het uitgaan.

Bij een bezoekje aan een café samen met haar familie vermaakt Estavana zich kostelijk met alle Nederlandstalige meeblèr-ellende die afgedraaid wordt. Op Instagram plaatste ze daar het bewijs van:

https://www.instagram.com/p/BCnihU5PEro/

Niet aanwezig bij het party-gebeuren was Rafael, die het ongetwijfeld jammer zal vinden dat zijn blonde schoonheid helemaal uit haar bol gaat, maar hij niet aanwezig kan zijn. Hopelijk voor hem heeft de losgeslagen Estavana dan ook niks gedaan dat het wederzijdse vertrouwen tussen die twee geschaad kan hebben...

Maar goed: ook handbalsters hebben recht op hun pleziertje zo nu dan. De hele dag een beetje balletjes overgooien naar elkaar lijkt me doodsaai, dus als je een beetje afleiding kan krijgen is dat waarschijnlijk van harte welkom. Proost!

Lees meer over:
feest Rafael van der Vaart

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties