Globalist Gary Cohn steekt Trump met mes in de rug: 'Hij moet blanke racisten harder veroordelen'

Geen categorieaug 25 2017, 17:00
De man die er mede voor verantwoordelijk is dat Steve Bannon niet meer in het Witte Huis werkt heeft de president twee weken naar Charlottesville een veeg uit de pan gegeven.
Gary Cohn is Mr. Establishment. De man loopt al jaren rond in kringen van de macht en was ooit de hoogste man bij... Goldman Sachs. Je weet wel, dat is die Amerikaanse bank die overal aanwezig lijkt te zijn en die zijn rijkdom en invloed eerst en vooral gebruikt om het 'Eén-Wereld-evangelie' te verspreiden. Geen wonder dus dat de Amerikaanse website Breitbart hem 'Globalist Gary' noemt.
Deze globalist Gary is Donald Trumps belangrijkste economische adviseur. De afgelopen maanden is Cohn vooral druk bezig geweest om Steve Bannon, de populistische chef van Breitbart.com, uit het Witte Huis te werken, waar hij Trump diende als diens Chief Strategist.
Nu Bannon er inderdaad uitgegooid is -- en met hem het laatste restje populisme -- laat Globalist Gary zijn ware aard zien. Twee weken na de vreselijke aanslagen in Charlottesville haalt Cohn namelijk hard uit naar Trump die, aldus Cohn, blank racisme en neo-nazisme niet fel genoeg veroordeeld heeft.

“I believe this administration can and must do better in consistently and unequivocally condemning these groups and do everything we can to heal the deep divisions that exist in our communities,” Cohn said in an interview with the Financial Times.

Cohn aligned his views with the media, asserting that the violent Antifa counter-protesters were “standing up for equality and freedom” while the protesters defending Robert E. Lee’s statue were all white supremacists, neo-Nazis and the KKK.

“Citizens standing up for equality and freedom can never be equated with white supremacists, neo-Nazis, and the KKK,” he said.

Zieker dan dit wordt het natuurlijk niet. Trump heeft dat soort neo-nazi's en andersoortig racistisch tuig verschillende keren veroordeeld. Het enige wat hij daar aan toevoegde is dat hij links geweld ook veroordeelde. Anders dan Obama heeft Trump namelijk niets met de socialistische straatterroristen van ANTIFA. En ja, dat zegt hij gewoon hardop.
Het Amerikaanse én Europese mediakartel is niet woest op Trump omdat hij nazis en dergelijke niet zou veroordelen -- dat heeft hij overduidelijk wel gedaan -- maar omdat hij de euvele moed heeft om ook links geweld te benoemen. Zoals Trump terecht duidelijk maakt is die hele ANTIFA-club feitelijk één grote fascistische terreurbende. En daar zit hem de kneep. De linkse media zullen dat namelijk nooit toegeven. Alleen 'extreemrechts' is gevaarlijk. Over 'extreemlinks' mogen we niet eens iets zeggen. Nee, ook niet als ze hele steden platbranden of politici om zeep helpen (zie de moord op Pim Fortuyn).
Globalist Gary kan dit soort opmerkingen maar beter in zijn reet steken. Geen enkel weldenkend mens zit te wachten op extreemlinkse, politiekcorrecte prietpraat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten