Goedgeluimde man gaat met z'n vriendin naar de IKEA om meubels met gekke namen te kopen. Maar dan gebeurt er dit

Goedgeluimde man gaat met z'n vriendin naar de IKEA om meubels met gekke namen te kopen. Maar dan gebeurt er dit

Twee jonge mensen zijn recentelijk gaan samenwonen. Daarna volgt de onvermijdelijke trip naar de IKEA. Voor de vriendin eindigt die niet zoals ze gedacht had...

Als twee jonge geliefden de beslissing nemen om samen te wonen, betekent dat vaak één ding: een trip naar de IKEA ligt in het verschiet! Bij de Zweedse meubelgigant hebben ze veel meubels voor een schappelijke prijs. Er zit echter vaak ook een nadeel aan: de meubels bij de IKEA hebben doorgaans vreemde, Zweedse namen die voor mensen die die taal niet machtig zijn (bijna iedereen dus) als onbekende klanken in de oren klinken.

vlcsnap-2015-08-24-15h50m43s112"Ik heb je op mijn reidar, Dana!"

Maar Simon - de mannelijke helft van dit stelletje - weet daar wel raad mee. Hij stelt voor de Zweedse meubels te noemen naar alledaagse situaties. Iets wat hij een geweldig idee vindt, maar of z'n vriendin daar ook zo blij mee is...?

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Guy-annoys-girlfriend-with-puns-at-Ikea1.mp4"][/video]

Lees meer over:
Ikea meubels vriendin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties