Is de wulpse R&B-zangeres Mariah Carey zwanger?

Geen categorieaug 24 2015, 17:00
De bekende popzangeres zou voor de tweede keer in haar leven zwanger zijn.
Nadat Mariah Carey in 2008 beviel van een tweeling, gaan er zeer ernstige geruchten dat de diva opnieuw in verwachting is. Ditmaal zou de vader haar huidige vriend James Parker zijn. De 47-jarige miljardair en de populaire zangeres hebben sindskort een relatie, en die zou dus al onmiddellijk worden bekroond met een liefdesbaby:
Mariah Carey zou in verwachting zijn van haar nieuwe vriend, de steenrijke mediamagnaat James Packer.
Als de verhalen kloppen, belooft het een drukke boel te worden in huize-Carey. De zangeres heeft zelf al twee kinderen uit haar eerdere huwelijk met Nick Cannon. James heeft er daarentegen al drie bij een ex-vrouw van hem. De nieuwe baby zou nummer zes worden voor de dolgelukkige tortelduifjes.
Voordat de nieuwe telg verwelkomd kan worden door de dolgelukkige ouders liggen er echter nog wel wat beren op de weg voor de kersverse geliefden. Allereerst is Mariah Carey al 45 jaar oud, en kan haar leeftijd een eventuele zwangerschap bemoeilijken. Daar is verder echter niet veel meer aan te doen, aangezien niemand de klok kan terugdraaien.
Wel is er een juridisch probleem: Mariah Carey is nog steeds getrouwd met Nick Cannon. Alhoewel de twee hun intentie hebben uitgesproken om te scheiden, is het huwelijk formeel nog niet ontbonden. Als dat niet gebeurd is voordat de baby geboren is, zou Nick Cannon automatisch worden aangemerkt als vader van de baby. Mariah wil daarom haast maken met de scheiding:
James Packer zou het vervelend vinden dat Mariah nog steeds getrouwd is. Mede daarom zou Carey druk zetten achter de scheiding. Volgens TMZ wil Mariah haar nieuwe liefde laten zien dat ze binnenkort beschikbaar is om met hem te trouwen.
Ons rest niet veel meer dan de sexy zangeres veel liefde en sterkte toe te wensen met deze spannende nieuwe zwangerschap!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten