Het hart van deze advocaat brak toen zijn woonomgeving afbrandde. Dan koopt hij een brandweerwagen en zie wat er gebeurt!

Het hart van deze advocaat brak toen zijn woonomgeving afbrandde. Dan koopt hij een brandweerwagen en zie wat er gebeurt!

Deze man kon niet gewoon toekijken terwijl zijn hele leefomgeving verdween in bosbranden. Dus deed hij iets bijzonders waarvoor velen hem nog héél lang dankbaar zullen zijn.

Toen het gebied waar Alex Thomason al z'n hele leven woont ineens bedreigd werd door tragische bosbranden waardoor vele huizen in vlammen dreigden ten onder te gaan, vond de advocaat dat hij iets terug moest doen. Alle fantastische herinneringen uit z'n jeugd en z'n verdere leven hebben zich hier afgespeeld... hij kan het simpelweg niet over z'n hart verkrijgen om die plekken die zoveel voor hem betekenen te zien verdwijnen in een paar meedogenloze natuurbranden.

blusseman

En dus keert Alex z'n spaarpot om en telt hij z'n centen. Ineens ziet hij voor zich wat hij moet doen: zelf actief de brandweer helpen. En dat is dan ook precies wat de onverschrokken strafpleiter doet: hij koopt een oude brandweerwagen en rijdt zelf het geëvacueerde gebied in, waar zelf de meest trouwe bewoner al gevlucht is voor de muur van vuur.

brabndwerauto

Alex is niet van een kleintje vervaard en heeft al menig huis gered van het worden van een hoopje as. Wat hij er zelf van vindt? "Mijn vrouw denkt dat ik gek ben," zegt de zelfbenoemde brandweerman. En dan haalt hij z'n schouders op en gaat hij door met het blussen van huizen in de door bosbranden geteisterde omgeving. Wat een baas!

Lees meer over:
Brandweer advocatuur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties