Mooi! Kijk hoe dit meisje een 3D geprinte arm uitpakt, en nu de hele wereld binnen handbereik heeft

Geen categorieaug 24 2015, 20:00
Het leven is tegenwoordig tot de rand toe gevuld met indrukwekkende technische wonders. Iets wat de kleine Isabella aan den lijve mocht meemaken deze week.
Het is niet zomaar elke dag dat je een cadeau krijgt, maar toen er ineens een groot langwerpig pakket arriveerde bij de 8-jarige Isabella thuis, was het cadeau enorm onverwacht én tegelijkertijd ontzettend welkom...
vlcsnap-2015-08-24-18h49m10s153
Isabella is een vrolijke meid, maar heeft eigenlijk maar anderhalve arm in plaats van twee. En alhoewel ze zichzelf geen enorm slachtoffer voelt, zal het iedereen wel duidelijk zijn dat je met twee handen toch meer kan doen dan met één (of anderhalf). Vandaar dat een paar techneuten die heel veel verstand hebben van 3D-printers, op bezoek kwamen bij de kleine Isabella.
En ze hadden uiteraard een cadeautje meegebracht: een heuse kleurrijke 3D-arm. Het kleine meisje is natuurlijk volledig door het dolle heen als ze doorkrijgt wat ze uitpakt. Gelukkiger dan dit ga je een jong meisje niet snel zien:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Isabella-July-2015.mp4"][/video]
.
Ondertussen is Isabella helemaal in de zevende hemel met haar nieuwe arm:
"Het is geweldig en de kleuren zijn ECHT PRACHTIG! Ik ga de arm voor zoveel mogelijk dingen gebruiken als ik maar kan!"
Ongetwijfeld, ongetwijfeld!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten