Grenzeloze arrogantie! Veroordeelde Desi Bouterse roept op om hem massaal te verwelkomen bij terugkomst Suriname

Geen categorienov 30 2019, 10:00
De vreugde van gisteren, toen bekend werd gemaakt dat zittend president van Suriname Desi Bouterse is veroordeeld tot twintig jaar cel, blijkt van korte duur. Het wordt namelijk overstemd door een vorm van arrogantie die z'n weerga niet kent! Bouterse gaat terugkeren naar Suriname en roept op tot een massaal verwelkomen.
Bouterse kreeg in China te horen dat hij in zijn eigen land was veroordeeld tot twintig jaar cel. Zijn vrouw kreeg de schone taak om vanuit China een voice-memo te sturen naar de aanhang van haar veroordeelde man.
In de voice-memo, die inmiddels heel Suriname heeft gehoord, wordt gesproken van een 'politieke uitspraak'. De angst zit er goed in want er wordt op een bepaalde toon gesproken en met zulke vage waarschuwingen, dat het heel erg lijkt alsof Bouterse niet zo goed weet wat hem bij terugkomst te wachten staat. Ingrid Bouterse zegt in de voice-memo het volgende:

"Natuurlijk, we zijn allemaal ondersteboven, maar de president vraagt dat jullie je rustig houden totdat hij terug is. Jullie zien dat het een politieke uitspraak is. Laat niemand zomaar allerlei dingen gaan doen."

Het hele staatsapparaat is op volle toeren beginnen te draaien om het grote ontvangst op het vliegveld tot een succes te maken. Wie weet wordt Bouterse voor het oog van zijn vele aanhangers gearresteerd of durft juist geen agent hem in te rekenen met zoveel aanhangers om hem heen. De spanning zal te snijden zijn zondag op vliegveld Zanderij in Paramaribo!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten