GroenLinks Amsterdam gaat 'stoer' de onderhandeling in met We Are Here: 'wij stellen de eisen'

Geen categoriejun 06 2018, 19:00
Rutger Groot Wassink (GL), een van de voorstanders omtrent uitgeprocedeerde asielzoekers wat geleid heeft tot de pest bende die het nu is geworden, laat heel stoer weten dat híj de regie heeft, en niet We Are Here. Aldus de Telegraaf.
Echt een keus heeft meneer Groot Wassink natuurlijk niet, want zijn GroenLinks-visie op de wereld heeft hem natuurlijk niet doen inzien dat dit volk zo de boel op stelten zou gaan zetten en dus moet hij nu net doen of hij de regie weer terug kan krijgen.
We Are Here was eerst tegen 24-uursopvang want dat was allemaal weer niet goed genoeg. Toen bleek dat iedereen ze eigenlijk het liefst ziet vertrekken probeerden ze eieren voor hun geld te kiezen en toch ineens 'open te staan voor onderhandelingen'. Groot Wassink en die andere linkse zoutzakken gaan dus nu 'op eigen initiatief' kijken wat ze de kraakterroristen kunnen bieden. Het zou me niet verbazen als het héél dicht in de buurt komt van de eisen die We Are Here in eerste instantie stelde.
Intussen zijn ze in Amstelveen aan het kijken of ze deze mafklappers per direct kunnen opsluiten wegens wanordelijk gedrag in plaats van op basis van kraken (dan kunnen ze namelijk in beroep gaan). Op die manier heb je ze vandaag nog in de cel en kan Amsterdam weer genieten van z'n...overige problemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten