Groep Otten wil lid worden van RENEW-groep in het Europees Parlement. FVD-fans miepen 'kiezersbedrog'

Geen categorieokt 28 2019, 11:00
Na enkele weken van relatieve mediastilte is GO dan toch van start gegaan. De tijdelijke naam - Groep Otten - 'bekt' voor nu lekker, maar binnen korte tijd verwachten we iets groots van Otten. Alle voortekenen zijn er en stiekem hopen we natuurlijk op een echte liberale partij, want van de VVD moeten we het al helemaal niet hebben. Otten en consorten zijn in ieder geval goed bezig om hun netwerk uit te breiden!
Eerder werd de site al gelanceerd en de tijdelijk naam. De naam is simpel en krachtig voor nu, en naar verwachting kunnen we snel genoeg een nieuwe partijnaam verwachten. Nu is GO niet alleen bezig met haar netwerk in Nederland, ook in de EU zijn ze bezig om hun netwerk uit te breiden.
https://twitter.com/EuropeElects/status/1188527299240611841?ref_src=twsrc%5Etfw
Op het eerste gezicht een bijzondere keus, de RENEW groep is voor veel mensen een onbekende naam. Schijn bedriegt, de RENEW Europe groep is namelijk een verbond van de ALDE-fractie en de EDP-fractie. Met dit gegeven is het natuurlijk wachten op de eerste reacties dat men nu meer dan genoeg bewijs heeft dat Otten een 'VVD-mol' is of iets dergelijks.
Een hilarisch frame van FvD-fans, Otten riep al vanaf het begin dat FvD - en later zijn nieuw te vormen partij - in het gat moet springen van het rechts-realisme. Iets wat Forum heeft nagelaten aldus Otten, Forum is te druk bezig met 'boreale borrelpraatjes' in plaats van rechts-realisme te bedrijven. Otten en consorten plaatsen zichzelf heel slim tussen de VVD en PVV/FvD in, precies op de positie waar veel Forum stemmers in eerste instantie op hoopten dat Forum in dat gat zou gaan springen. Een slimme keus van GO dit, er is namelijk genoeg steun voor een 'rechtse-VVD' of een 'light-variant' van de PVV/FvD.
https://twitter.com/KimBoon94/status/1188723185748992000?ref_src=twsrc%5Etfw
De eerste Forum-apologeten zijn al wakker geworden en schreeuwen 'kiezersbedrog' van de daken. Maar laten we Otten eerst even met ratio beoordelen in plaats van emotie: Groep Otten doet namelijk puik werk in de Eerste Kamer, ze zijn daadwerkelijk bezig met het tegenwerken van de idioterie van ons kabinet.
https://twitter.com/rkemp59/status/1188581149855096832?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten