Haal maar vast popcorn! Sylvana Simons krijgt een documentaire!

Haal maar vast popcorn! Sylvana Simons krijgt een documentaire!

Dit kan natuurlijk niet anders dan een mix van hilarisch, bedroevend, irritant en onnozel worden. De documentaire, gecoproduceerd door de EO, over Sylvana Simons genaamd Sylvana: Demon of Diva.

Wellicht dat Simons hoopte op een iets minder propagandistische documentaire als die van Jesse Klaver, maar iedereen weet dat dit sowieso wel gaat gebeuren. De EO zal tegenwoordig wel multicultureel en divers genoeg zijn voor Simons om hun geld en expertise te gebruiken voor deze behind the scenes documentaire.

Of nou ja, Simons kennende brandt ze de EO ook gewoon af om hun verleden als christelijk propagandakanaal vol witte hetero mannen die persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de kolonisatie van Afrika en Azië.

Wat we in ieder geval te zien krijgen zijn delen van haar therapie-sessies en de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Tref maar vast de nodige voorbereidingen want u kunt er op rekenen dat Zwarte Piet er flink van langs gaat krijgen, haar tijd bij TMF hilarisch pijnlijk wordt en de rest van de partij ook de nodige ongemakken met zich mee zullen brengen.

De film zal eerst te zien zijn op het IDFA festival te Amsterdam en vervolgens verschijnen op NPO2 ergens eind november. Genoeg tijd om popcorn, nootjes en stressballen in te slaan en alvast een back-up film in te plannen voor als je het na een kwartier al niet meer trekt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties