Haal maar vast popcorn! Sylvana Simons krijgt een documentaire!

Geen categorieokt 16 2018, 21:00
Dit kan natuurlijk niet anders dan een mix van hilarisch, bedroevend, irritant en onnozel worden. De documentaire, gecoproduceerd door de EO, over Sylvana Simons genaamd Sylvana: Demon of Diva.
Wellicht dat Simons hoopte op een iets minder propagandistische documentaire als die van Jesse Klaver, maar iedereen weet dat dit sowieso wel gaat gebeuren. De EO zal tegenwoordig wel multicultureel en divers genoeg zijn voor Simons om hun geld en expertise te gebruiken voor deze behind the scenes documentaire.
Of nou ja, Simons kennende brandt ze de EO ook gewoon af om hun verleden als christelijk propagandakanaal vol witte hetero mannen die persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de kolonisatie van Afrika en Azië.
Wat we in ieder geval te zien krijgen zijn delen van haar therapie-sessies en de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Tref maar vast de nodige voorbereidingen want u kunt er op rekenen dat Zwarte Piet er flink van langs gaat krijgen, haar tijd bij TMF hilarisch pijnlijk wordt en de rest van de partij ook de nodige ongemakken met zich mee zullen brengen.
De film zal eerst te zien zijn op het IDFA festival te Amsterdam en vervolgens verschijnen op NPO2 ergens eind november. Genoeg tijd om popcorn, nootjes en stressballen in te slaan en alvast een back-up film in te plannen voor als je het na een kwartier al niet meer trekt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten