Haar hele gezin kwam om bij een vreselijke brand. Dan komt de band Insane Clown Posse in actie

Haar hele gezin kwam om bij een vreselijke brand. Dan komt de band Insane Clown Posse in actie

Insane Clown Posse heeft zich aangesloten bij een grote beweging op het Internet die een klein meisje steunt. Het meisje is ernstig verbrand. Hoewel zij de vreselijke brand gelukkig wel overleefde geldt dat niet voor de andere leden van haar gezin.

Van de ene op de andere dag is het meisje opeens een wees.

Safyre Terry's vader was lid van de Juggalo gemeenschap. Dat is de grote fanschare van Insane Clown Posse.

Daarom vroeg de gemeenschap leden om het meisje te helpen. Alle hulp was welkom, maar mensen werden met name gevraagd om kerstkaarten naar Safyre te sturen, zodat ze wist dat ze er niet alleen voorstaat.

Er werd massaal gereageerd op het verzoek, zelfs door een lid van de band, Violent J.

Violent J. zag een foto van Safyre's vader. Het viel hem op dat hij een tatoeage op zijn arm had van een van de albums van Insane Clown Posse.

En dus kwam hij in actie.

Violent J. stuurde Safyre een gesigneerde foto van de band, twee lekkere ICP lakens, een hele handel speelgoed, én een kerstkaart gevuld met geld.

De band vraagt fans nu om hetzelfde te doen zodat Safyre ondanks haar verwondingen en haar vreselijke verlies toch nog iets van een mooie kerst heeft.

1211-icp-letter-tmz-wm-3

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties