Haatimam: oh moslims, verkleed je als priester of rabbijn en richt bloedbaden aan!

Geen categoriedec 09 2016, 9:00
De prediker van de religie van de vrede toont zich weer eens van zijn vredelievendste kant.
Wat hebben een rabbijn, een priester en een imam gemeen? Nee, dit is geen grap, hooguit een heel makabere. Het antwoord is niet om gelukkig van te worden: een moslim mag zich als alle drie verkleden, als dat hem helpt om zoveel mogelijk ongelovigen deze wereld uit te helpen.
Zoveel maakte de vriendelijke imam Walid al-Wadaan wel duidelijk. Nee, het gaat hier niet om de eerste de beste prediker met wat extreme opvattingen die eigenlijk helemaal niet binnen de Islam passen. Nee, we hebben hier te maken met professor al-Wadaan, hoogleraar aan de Muhammad bin-Saud islamitische Universiteit, één van de meest vooraanstaande universiteiten van Saoedi-Arabië. Deze man weet dus absoluut waar hij het over heeft, en het gebruikelijke argument van links dat het hier wel weer om een "slecht geïnformeerde gek" zal gaan is nu al uit de lucht geschoten.
Om maar een slecht bruggetje richting de uitspraken van deze vriendelijke hoogleraar te creëren: schieten is precies waartoe hij alle degelijke moslims oproept. Die moeten dat echter wel slim aanpakken natuurlijk: met alle beveiliging tegenwoordig - wat was daar ook alweer de reden voor? - moet je ervoor zorgen dat je niet opvalt. En hoe kun je dat nou beter doen dan je als een priester of rabbijn te verkleden? Dat zijn wel de mensen die men het laatste zou verwachten als daders bij een aanslag. Raar genoeg roept hij dan weer niet op om als imam verkleed te komen bij de moordpartij - hoe zou dat toch komen hè?
Hoe dan ook is de interviewer die hem mocht spreken wel benieuwd of dit allemaal wel naar de wil van Mohammed is. Het is duidelijk te merken dat hij van religie zelf weinig kaas gegeten heeft. Gelukkig kent de welopgeleide imam alle ins en outs van de Islam, en kan hij dan ook met overtuiging melden:

Het is toegestaan doordat Mohammed toestemming heeft gegeven om te liegen tegen je vijanden in oorlogstijd.

Kijk, is dat niet fijn om te horen! Dan weten we dit ook meteen:
Oftewel: de mensen die ons aanvallen zullen nergens voor terugdeinzen, en geen enkel respect hebben voor welke ethische regels dan ook. Immers: het is oorlog, en in de oorlog is alles geoorloofd. Een beetje zoals in de liefde, maar dan met iets minder liefde zeg maar.
I rest my case.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten