Haha! Asorapper Boef niet meer welkom bij Festival Muze Misse

Geen categoriejan 04 2018, 13:00
Ja, dat krijg je ervan als je Nederlandse vrouwen "hoeren" noemt, jongen.
Badboy rapper Boef krijgt niet alleen negatieve publiciteit over zich heen de laatste dagen, hij ziet ook nog eens mooie optredens aan zijn neus voorbijgaan. Festival Muze Misse, waar hij zou optreden, heeft hem namelijk laten weten dat hij toch niet welkom is.
De reden is, en dit zal niemand verbazen, dat de organisatie de uitspraken van Boef over een paar Nederlandse vrouwen die hem hielpen toen hij autopech had 'hoeren' noemden. Want blank en goed gekleed.
"Wij nemen afstand van zijn uitspraken," aldus de organisatie van het festival op Facebook. "De festivalorganisatie heeft vanaf het eerste moment contact gezocht met het management van de rapper om vervanging door een andere artiest te bespreken. Muze Misse hoopt daarmee een passend alternatief te bieden voor de vele, vaak jonge fans van Boef, die wij nu moeten teleurstellen."
Een passend alternatief? Wat is dat, precies? Moet er dan een andere tuigrapper komen die geweld verheerlijkt, zichzelf continu in de slachtofferrol plaatst, en zich steevast misdraagt? Als dat het geval is gaat het festival er natuurlijk nauwelijks op vooruit. Boef is een walgelijk creatuur, sure, maar feitelijk is hij niet meer dan een symptoom. De hele Mocro-rapperswereld zit vol met types als hij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten