Baudet: weerman Gerrit Hiemstra moet ontslagen worden!

Baudet: weerman Gerrit Hiemstra moet ontslagen worden!

Dahaaaag Gerrit, ga maar op zoek naar een andere carriere.

Thierry Baudet heeft het helemaal gehad met NOS-weermannetje Gerrit Hiemstra. Die kon zich namelijk niet inhouden toen de FVD-leider de euvele moed had om klimaatprofeet Al Gore te bekritiseren.

"Die film van Gore slaat echt werkelijk helemaal nergens op," tweette Baudet. "Er is geen toename in extreme weersomstandigheden. Het klimaat warmt veel minder op dan altijd voorspeld. Meer CO2 heeft geweldig positief effect op plantengroei. Smog in India heeft niets met CO2 te maken."

Dat klopt honderd procent, maar meneer Hiemstra dacht daar heel anders over. Heel gek is dat niet, want meneer Hiemstra is óók een fanatiek aanhanger van de klimaatkerk. "Eén tweet met 4 keer onzin. Wie kan hier overheen?" reageerde de NOS'er op arrogante toon.

Baudet was daar niet blij mee. "Deze man zou moeten worden ontslagen," tweette hij in reactie op de quasi-superieure tweet van Hiemstra.

Natuurlijk reageerde links Nederland weer eens woedend. Waar haalt hij het lef vandaan om de NOS te voorspellen dat iemand ontslagen moet worden?! Vreselijk! Dat diezelfde linkse lieden vorig jaar nog probeerden om niet-politiekcorrecte websites kapot te maken (door bedrijven op te roepen niet meer op die sites te adverteren) werd natuurlijk snel even vergeten. Wel zo gemakkelijk.

Helaas voelde Baudet zich blijkbaar gedwongen om zijn tweet over Hiemstra offline te halen. Die is namelijk nergens meer te vinden. Dat is dan toch een beetje jammer. Juist op zo'n moment moet je je rug rechten er herhalen wat je eerder tweette. Ik zou zeggen: kijk en leer in dat opzicht van Trump. Die gaat weleens wat onbehouwen te werk, maar hij begrijpt beter dan de meeste mensen dat het desastreus is om zwakte te tonen, zeker in de politiek.

Afijn, dat geheel terzijde. Voor de rest kan Baudet immers bijzonder tevreden zijn met zichzelf. Zijn FVD groeit razendsnel in de peilingen en ook het ledenaantal van de partij neemt ongelooflijk snel toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties