Haha! Opportunisten DENK beklagen zich over het 'populisme' van blanke Nederlanders

Geen categoriedec 13 2016, 12:00
"Er wordt gezocht naar een zondebok, zoals illegale migranten, vrouwen en moslims." Of, in het geval van DENK zelf, zoals blanke autochtone Nederlanders die zogenaamd iedereen die niet op hen lijkt discrimineren.
De haatzaaiers van DENK hebben weer eens een pareltje van een post op hun Facebookpagina gezet. Dit keer gebruiken ze het optreden van de radicaal-linkse professor Martha Nussbaum in het programma Buitenhof om Nederlandse 'populisten' in het verdomhoekje te zetten. Ja, populistische partijen en de mensen die op deze partijen stemmen zijn heel bang en verontrust. Daarom gaan ze op zoek "naar een zondebok, zoals illegale immigranten, vrouwen en moslims."
Met andere woorden, zeggen dat illegale immigranten zich niet aan de wet houden -- wat feitelijk juist is, anders zouden we ze wel legale immigranten zijn -- is populistisch en eigenlijk gewoon keihard racistisch! En zeggen dat er wel verdacht veel radicale moslims zijn die aanslagen plegen? Ook dat is slechts een teken dat je een zondebok zoekt, niet dat je ogen in je kop hebt en dus kunt zien wat er gebeurt. Welnee!
screen-shot-2016-12-13-at-12-54-43
En dan die opmerking over vrouwen... Welke 'populistische partij' bekritiseert 'vrouwen' in het algemeen, meneer Kuzu en mevrouw Simons? Ik ken er geen. De PVV is juist een bijzonder vrouwvriendelijke partij. En VNL en Forum voor Democratie zijn ook alles behalve anti-vrouw.
Wat is dat trouwens, anti-vrouw of 'vrouwen tot zondebok' maken? Doelt DENK misschien op de manier waarop vrouwen onderdrukt worden in islamistische maatschappijen? Waar ze gedwongen worden om een burqa te dragen en gestenigd worden als een overdreven jaloerse echtgenoot ze van ontrouw beschuldigt? Of waar ze niet eens auto mogen rijden omdat de fundamentalisten (in Saoedi-Arabië bijvoorbeeld) dat veel te veel vrijheid vinden voor een vrouw om mee te dealen?
Want wat nou zo gek is, is dat je DENK dáár nooit over hoort. Kritiek op Nederlandbasher Sylvana Simons is zogenaamd 'vrouwonvriendelijk,' maar je vrouw dwingen om zich buitenshuis te bedekken is hartstikke leuk en multicultureel!
Ik heb onderhand wel genoeg van dat hele DENK-project en het eeuwige gezeik en gezien van Kuzu, Simons en Öztürk. Hopelijk geldt dat ook voor de Nederlandse kiezer en krijgt deze partij, die zelf overigens hartstikke populistisch is!, bij de verkiezingen van maart geen enkele zetel in de Tweede Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten