Knipsel 7 e1589297338236

Hè?! Amerikaans ambassadeur Pete Hoekstra komt gezellig langs bij Jensen om coronavirus te bespreken #tijdvoorwaarheid

Geen categoriemei 12 2020, 18:00
De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra bracht een bezoekje aan Robert Jensen. Samen hebben ze van gedachten gewisseld over de waarheid achter het coronavirus. Jensen, die zich tegenwoordig als een Nederlandse Alex Jones van InfoWars gedraagt, samen op de bank met een ambassadeur die ons tegen China probeert op te hitsen. Mijn god...
Dit kan nooit goed gaan:
https://twitter.com/usambnl/status/1260218046225973250?s=08
Jensen lijkt mij een hele aardige vent. En in de paar interviews die ik van hem heb gezien, komt hij ook absoluut niet dom over. Hij heeft best een kritische kijk op dingen en weet ook wel aardig in te schatten hoe (geo-)politiek werkt. Ik was dan ook echt verbaasd toen hij met z'n Infowars-achtige format kwam. Heel dom van hem.
Maar goed, kennelijk werkt het want het trekt allerlei figuren aan die de mainstream media zat zijn. En dan nog liever angst zaaiende complottheorieën aan willen horen. En die gekte krijgt dus nu alleen maar meer tractie door zo'n Pete Hoekstra die zichzelf weer in de schijnwerpers manoeuvreert.
Hoekstra kan de boel zo mooi opstoken tegen China. Zijn verhaal zal voor een deel best waarheid bevatten, maar reken er maar op dat er bepaalde feiten zullen worden verdraaid. De VS heeft zelf namelijk alle reden om naar een ander te wijzen wat betreft deze coronacrisis. Het land heeft zelf allerlei fouten gemaakt bij de aanpak van de uitbraak en er komen verkiezingen aan. Dan poetst men de eigen fouten weg en leggen die van een ander land onder een vergrootglas.
Daar lenen beide heren zich nu eigenlijk voor. Jensen wil het allemaal wel aanhoren en maakt weer een lijpe video met de informatie. En Hoekstra duwt het verhaal zoveel mogelijk in de eigen gunstige richting. Wat een grap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten