Heeft sexy single Sabia eindelijk weer een man aan de haak geslagen?

Geen categoriemei 07 2016, 12:00
Het was de klucht van het jaar: de breuk tussen Sabia Engizek en Rafael van der Vaart. Maar eindelijk lijkt de voormalige voetbalvrouw weer geluk in de liefde te hebben gevonden!
Het was een zeer bewogen jaar voor Sabia Engizek, die niet alleen miskraam beleefde maar ook haar Rafael van der Vaart - die zij omschreef als haar soul mate - kwijtraakte. Maar het mooie lenteweer zorgt zelfs bij de grootste zwartkijkers vlinders in de buik. Zelfs bij huize Sabia is de zoete geur van het voorjaar op te snuiven, en het model en presentatrice geniet er dan ook met volle teugen van.
Wat ik probeer te zeggen? Sabia is verliefd! Aldus weet het Duitse weekblad Closer:

"Sabia zou het uitermate goed kunnen vinden met haar danscollega Leonard Freier, toevallig ook een van de meest begeerde vrijgezellen van Duitsland...

Sabia en Leonard doen beiden mee aan het Duitse Dance, Dance, Dance en werden door tijdschrift Closer samen gespot op weg naar de repetities, meldt Shownieuws. Volgens bronnen lijkt het bijzonder goed te klikken tussen haar en 'gentleman' Leonard..."

Spannend! De foto op de cover van het tijdschrift liegt er dan ook niet om: Sabia en Leonard kletsen heel wat af. En sowieso is het 's ochtends samen aankomen op het werk natuurlijk wel verdacht. Waar komen die twee vandaan, zou je dan denken.. nietwaar?
CLOSER
Maar sowieso gunnen we Sabia natuurlijk alle geluk in de liefde! Na alle narigheid van de afgelopen maanden is ze wel weer toe aan een romance. En dat Leonard bekendstaat als 'meestbegeerde vrijgezel van Duitsland,' dat is voor onze Sabia natuurlijk alleen maar de kers op de taart! Wie het laatst lacht, luidt immers het spreekwoord, lacht het best.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten