Marokkaanse tuigjeugd steekt weer auto's in Ede in brand

Geen categoriemei 07 2016, 11:00
Waar blijft de harde hand van de wet die deze criminele allochtonen genadeloos aanpakt?
Wederom lijkt het erop dat criminele Marokkaanse jongeren in Ede volledig vrijspel hebben. Afgelopen nacht zijn er opnieuw rellen uitgebroken in de Nederlandse stad, waarbij vier hardwerkende Edenaren hun auto verloren. Tientallen allochtone relschoppers staken vannacht maar liefst vier auto's in de brand. Aldus Omroep Gelderland:

"In de Edese wijk Veldhuizen zijn afgelopen nacht opnieuw vier auto's uitgebrand. De vier auto's stonden geparkeerd op een parkeerplaats aan de Dijkhof, aan de rand van Veldhuizen.

De brandmelding kwam om kwart voor twee binnen bij de brandweer. Toen de brandweer arriveerde, kon deze de vier auto's niet meer redden."

Ook zijn een hek en een woning beschadigd geraakt door de branden, die overigens niet mals waren. Kijk maar eens naar de beelden:
Zoals ik ook al eerder heb betoogd wordt het eens tijd om de koe bij de horens te vatten: de tijd van theedrinken met deze straatterroristen is gewoon voorbij. Nacht na nacht rellen, en daarbij al brandschattend door de stad te trekken gaat ver voorbij het stadium van kwajongensgedrag. De gemeente Ede heeft gepoogd de Marokkaanse consul-generaal in te zetten, maar dat is natuurlijk volstrekt onvoldoende.
Hier moeten gevangenisstraffen volgen, uitzettingen plaatsvinden, en iedere Marokkaan die betrokken was bij deze mensonterende verschrikking dient het Nederlandse paspoort kwijt te raken. Ik snap werkelijk niet waar de Nederlandse politiek zo op zit te wachten: als dezee situatie in Ede niet snel bedwongen wordt, gaan er namelijk nog eens doden vallen. Wakker worden, mensen. Als er vier auto's in de fik gaan, is het menens. Tijd voor actie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten