Heerlijk! Jan Roos veegt op epische wijze de vloer aan met waardeloos Ajax

Geen categorieaug 25 2017, 19:00
Als één voetbalclub het verdient dan is het Ajax wel.
Financieel gaat het tegenwoordig hartstikke goed met Ajax. Niet zo gek natuurlijk als je een jonge verdediger voor 42 miljoen verkoopt aan Tottenham Hotspur en een jonge spits waarschijnlijk voor meer dan 50 miljoen euro kwijt kan aan AS Monaco. Voor Eredivisie-begrippen zijn dat enorme bedragen.
En ja, ook daarvoor ging het Ajax financieel al voor de wind. Onder leiding van Marc Overmars hebben de Amsterdammers de financiën gewoon goed op orde. Uitstekend op orde, zelfs.
Helaas valt het voetbaltechnisch nogal tegen met dit Ajax. Iedereen wist dat de grootste talenten van vorig seizoen dit seizoen niet meer voor de club zouden spelen. Als je de finale van de Europa League haalt wordt je elftal immers helemaal leeg gekocht door De Grote Clubs. Ajax wist dat, maar ondernam totaal geen actie om daarop te participeren. Het gevolg: ze kunnen daar fluiten naar Europees voetbal en leveren wanprestaties af in de Nederlandse competitie.
Daarom is het prima dat Jan Roos Ajax even goed onderuit schoffelt in zijn nieuwste vlog. En ja, dat zeg ik als Ajax supporter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten