Het gaat helemaal mis in Spanje

Geen categoriemei 21 2011, 11:18
Spanje wordt het tweede Griekenland.
Als er niet flink bezuinigd wordt tenminste.
De Spaanse jeugd demonstreert nu al een tijdlang tegen de torenhoge jeugdwerkloosheid. De overheid heeft forse bezuinigingen aangekondigd die noodzakelijk zijn om Spanje te redden uit de klauwen van de kredietcrisis.
Het moge duidelijk zijn dat het van het allergrootste belang is dat men hierin slaagt.
Alleen is er één klein - heel klein, hoor! - probleempje: het is once again de jeugd die het moet ontgelden. Ouderen - degenen die verantwoordelijk zijn voor deze puinhoop - worden eens temeer ontzien. 
En dat pikt de jeugd niet. Zij eisen dat de ouderen ook (flink) inleveren. Zo niet, dan zij ook niet.
De massaliteit van de demonstraties zal u wellicht ontgaan zijn omdat onze vrolijke vrienden van de traditionele media er liever niet te veel aandacht aan besteden, maar het het loopt onderhand werkelijk uit de hand in het mediterrane land. Zie hier bijvoorbeeld wat foto's van hoe het er aan toe gaat. Hier kunt u een video bekijken van de angstige, bezorgde en boze jeugd die hun toekomst op het spel zien staan.
Gelukkig zitten wij van DDS wél bovenop dit verhaal. Houdt onze site vandaag en met name morgen dan ook nauwlettend in de gaten: er komt meer aan. Als er niets gebeurt kon Spanje weleens Griekenland achterna gaan. En raad eens wie dan voor de kosten moeten opdraaien?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten