Het gaat los in Venezuela: demonstranten gooien standbeeld oud-dictator Chavez kapot

Geen categoriemei 07 2017, 16:00
Heerlijk! Het standbeeld van een oude communistische dictator wordt aan diggelen geslagen zo hoort het.
In Venezuela hebben ze het maar weer eens geprobeerd. Ja, het communisme was overal faliekant mislukt, maar hé, Chavez en co roepen dat dit helemaal niet zo was (Cuba was immers een paradijs geworden onder Fidel Castro's bezielende leiding) en dat als het wel was misgegaan, welnu, dat had dan puur en alleen gelegen aan de uitvoerders, niet aan het walgelijke socialisme/communisme als ideologie.
Niet zo heel veel jaren later weten ze beter in Venezuela. Hugo Chavez is weliswaar dood, maar zijn opvolger Nicolas Maduro zet zijn desastreuze politiek gewoon voort. Ondertussen hebben gewone Venezolanen geen cent te makken en kunnen ze zelfs geen toiletpapier meer krijgen. Dat is al erg genoeg, maar vervolgens heeft Maduro ook nog eens de aanval ingezet op een ieder die er andere denkbeelden op nahoudt. Daarbij gaf het Hooggerechtshof, dat natuurlijk in handen is van Maduro, het bevel om het parlement te ontbinden. Daar was de oppositie namelijk in de meerderheid. En als er iets is dat socialisten niet kunnen accepteren dan is het dat: een grote oppositie.
Na jarenlang geleden te hebben onder het wanstaltige beleid van de socialisten heeft de bevolking van Venezuela er nu dan echt he-le-maal genoeg van. Er wordt continu gedemonstreerd. Daarbij laten demonstranten geen spaan heel van de mensen die ze verantwoordelijk achten voor hun vele zorgen (wat ook zo is): Maduro en, eerst en vooral, diens Grote Voorganger Chavez:
https://twitter.com/arabthomness/status/861190388987637760
Dat zijn nog eens hartverwarmende beelden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten