Het is niet altijd gemakkelijk om een vader of moeder te zijn. 9 hilarische cartoons raken de spijker op z'n kop!

Geen categoriedec 10 2015, 12:00
Ben jij een ouder, en af en toe de wanhoop nabij vanwege de niet-aflatende kermis die je kinderen van alles maken? Geen zorgen, want het internet begrijpt je. In elf cartoons legt een cartooniste je uit dat iedereen last heeft van hetzelfde probleem...
Toen Katie Kirby begon met het tekenen van gekke cartoons, deed ze dat om haarzelf bezig te houden na de geboorte van haar tweede zoon. Ze pakte een onderwerp recht uit het hart: haar eigen kinderen. Haar website HurrayforGin.com werd zo geboren.
Want - zoals Katie al snel merkte - is het willen van kinderen een gigantische droom van vrijwel iedereen. Maar de realiteit pakt eigenlijk altijd wel anders uit. Het is niet alleen heel dankbaar en je houdt niet alleen zielsveel van je kinderen.. er komen ook een hoop zaken bij kijken die je op het eerste gezicht niet verwacht had. Het ouderschap is niet alleen maar rozengeur en manenschijn, en Katie weet dat met een aantal cartoons treffend in beeld te brengen. Gelukkig wel altijd met die knipoog en die zelfspot, want je kinderen blijven je kinderen. Hoe frustrerend ze opvoeden soms ook zijn:
Sudocrem
Sick_days
Sainsburys_trip
Hangovers
First_day_of_school
Decorating_tree
Activities_with_children
En geen zorgen, we houden allemaal zielsveel van onze kinderen. Ook als ze weer eens lastig zijn. Maar af en toe hebben papa en mama ook wel eens behoefte aan rust, of niet soms?
Parenting_when_kids_are_asleep
Of je rust krijgt als ouder, kan ik je niet vanaf een artikel beloven. Maar hopelijk brengen deze hilarische maar accurate cartoons wat verlichting.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten