Zit jouw vriendin ook teveel op Instagram? Geen zorgen, want deze mensen kunnen je helpen...

Geen categoriedec 10 2015, 13:00
Vele mannen kennen het probleem... Maar geen zorgen, want er is een oplossing voor!
Heb jij ook een vriendin van wie je vermoedt dat ze meer tijd doorbrengt op de foto-app Instagram, dan met jou? De waarheid is hard: het zou eigenlijk best kunnen, want zoals we ook eerder al uitlegden is het maken van zogenaamde 'selfies' een verslavende hobby van veel vrouwen.. iets wat ze in geen enkel geval kunnen weerstaan.
Soms is de oplossing gewoon het belachelijk maken van de foto's (bij voorkeur door haar eigen ouders), maar helaas is dat ook niet altijd mogelijk. Vandaar dat er nu een website is waar mannen steun kunnen zoeken bij lotgenoten. Een soort AA, maar dan voor eenzame mannen en vriendjes van vrouwen die het interessanter vinden om de giraf van Kylie Jenner aan te gapen dan hun eigen geliefde.
Het heet Instagram Husband, maar had gezien de (mentale) afwezigheid van de 'wife' wellicht beter 'Instagram Widower' kunnen heten. Kijk en leer:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Instagram-Husband.mp4"][/video]
En nee, de website is niet alleen een sketch. Instagram Husband bestaat helemaal echt. Rest mij nog maar één ding om te zeggen: sterkte mannen. Ik heb jullie net het medicijn aangereikt. Het is nu aan jullie zelf om het herstel te doormaken, en ondersteuning te vinden bij anderen die in hetzelfde schuiten zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten