Het is officieel: Ahmed Marcouch is burgemeester van Arnhem. En Geert Wilders is niet blij

Geen categorieaug 25 2017, 21:00
Leuk hoor voor Ahmed. Maar wel een beetje gek dat een electoraal irrelevant clubje als de PvdA nog steeds burgemeesters mag leveren.
De PvdA is bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen weliswaar weggevaagd, maar dat weerhoudt prominente socialisten er niet van om het ene topbaantje na het andere binnen te slepen. Vandaag was 'de eer' aan Ahmed Marcouch, voormalig Tweede Kamerlid. Meneer Marcouch is vandaag namelijk officieel benoemd tot burgemeester van Arnhem.
En dat zit Geert Wilders absoluut niet lekker.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/901112104907923458
Wilders tweette zijn kritiek op de benoeming dus in het Engels zodat zijn internationale volgers het ook konden begrijpen. Die zijn het stuk voor stuk eens met zijn kritiek.
"Oh shit," schrijft eentje. Een ander: "This is scary af" (as fuck). En weer een ander: "Looking like you guys are 'toast' ... (not good)." Ook Robin Poe vindt het alles behalve goed nieuws: "It sucks to be Dutch today."
Ondertussen is Marcouch zelf natuurlijk bijzonder in zijn nopjes met deze benoeming. De bevolking van Arnhem was er niet in gekend, maar dat boeit hem helemaal niet. Net als elke andere PvdA'er is deze man alleen maar uit op macht, invloed én geld. Als de democratie daarvoor omzeild moet worden, so be it. Meneer heeft wat hij wil. Dáár gaat het hem om.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten