Het jaar 2015... in vijf spetterende selfies van Kim Kardashian!

Geen categoriedec 24 2015, 16:00
Hoe kan je beter het voorbije jaar opsommen dan door de vijf mooiste en leukste selfies van niemand minder dan realityster Kim Kardashian op een rij te zetten?
2015 was een jaar met vele hoogtepunten, maar ook enkele dieptepunten. Maar wie er het hele jaar consequent bij was met haarscherpe en prachtige foto's, was niemand minder dan 'selfiekoningin' Kim Kardashian. Waarom zouden we het jaar dan ook niet opsommen aan de hand van vijf van de vele selfies die zij dit jaar maakte?

'Blondes have more fun'

Je moet alles tenminste één keer in je leven geprobeerd hebben, en voor de meeste mensen betekent dat ook dat je je haar eens blond verft. Blond is geen veelvoorkomende haarkleur in huize Kardashian, waar het hele gezin van Armeense afkomst is. Maar Kim waagt een sprong in het diepe, en liet haar haren blond verven . Omdat je in 2015 lekker kon doen waar je zelf zin in had. Links van Kim zit een oude schoolvriendin:
https://www.instagram.com/p/0jmE1puS5M/

Een gekke beestenboel

Foto's maken van je hond of je kat? Dat kunnen we allemaal wel, en daar is ook helemaal niets bijzonders aan. Die selfies hebben we al een miljoen keer gezien. Dus? Tijd om de bakens te verzetten! Maak eens een selfie met een exotisch dier. Zoals een giraf. Kim leidt de revolutie, en uiteraard is ook bloedmooie grote zus Kourtney van de partij. Tongen uit!
https://www.instagram.com/p/8wYUFqOS7s/

#nomakeup

In 2015 was er ook weer een terugkeer naar simpelere tijden, toen iedere vrouw nog niet elke dag met een gezicht dichtgeplamuurd met make-up voor de dag hoefde te komen. De meeste sterren durven zich niet zonder make-up buiten te begeven, maar de onverschrokken Kim Kardashian heeft daar geen boodschap aan. Dit is een foto van Kim au naturelle, net 's ochtends fris gedoucht en wel. Nog steeds een waanzinnig knappe vrouw, nietwaar?
https://www.instagram.com/p/2eB1rnOS1H/

De Kardashians en kanker...

Vele mensen zien Kim Kardashian als een frivole vrouw die zich alleen met opmaken, uitgaan en selfies bezighoudt. Maar dat is zeer bezijden de waarheid. De Kardashian-gezusters hebben 12 jaar geleden hun vader verloren aan kanker, en zijn sindsdien bezig met de ziekte en het helpen van anderen die er aan lijden. Zie hier Anissa die een fantastische dag had vanwege het bezoek van Kim!
https://www.instagram.com/p/6tEdbzuS2e/

Oeh-la-la

En zeg nou zelf: wat is Kim Kardashian zonder een vleugje erotiek? Precies: dat is heel Kim Kardashian niet. Dat vond ze zelf gelukkig ook, zeker toen bleek dat de seizoensopening van de familiesoap Keeping up with the Kardashians aan het begin van het jaar weer buitengewoon goed was bekeken. Als beloning voor het trouwe kijken naar het programma waarin het wel en wee van haar familie werd getoond, postte ze deze sexy foto:
https://www.instagram.com/p/zlHH5VuSxw/
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten