Het referendum over de sleepwet komt dichterbij! Al meer dan 200.000 handtekeningen verzameld!

Het referendum over de sleepwet komt dichterbij! Al meer dan 200.000 handtekeningen verzameld!

Maar: er moeten nog 93.000 handtekeningen bij. Heb jij al getekend.

De zogenaamde Sleepwet is de meest 1984-achtige wet ooit in Nederland. De Amerikaanse Patriot Act -- die hilarisch genoeg vaak bekritiseerd werd door Nederlandse journalisten en politici -- is er werkelijk niets bij. Door deze wet krijgen de inlichtingendiensten alle ruimte om te doen wat ze willen. Het recht op privacy van de gewone burger wordt afgeschaft. Compleet en totaal.

Geen wonder dus dat een groep bezorgde burgers een actie is gestart om een raadgevend referendum te organiseren over deze totalitaire fopwet.

Hoewel het allemaal wat langzaam begon is er nu goed nieuws: er zijn al zo'n 207.000 handtekeningen verzameld. Het grote doel komt dus steeds dichterbij.

Maar: niemand die zich druk maakt om deze wet kan op zijn lauweren rusten. De magische grens van 300.000 handtekeningen moet namelijk bereikt worden vóór 13 oktober. De laatste dag waarop de handtekeningen verzameld kunnen worden is dus 12 oktober. Dat is volgende week donderdag.

We hebben dus nog acht dagen om 93.000 handtekeningen in te zamelen. Daarom is het van het grootste belang dat iedereen tekent én de website van het referendum deelt met vrienden en familie zodat zij ook tekenen.

Wacht niet af. Kom in actie. Nu.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer