Hiddema: "Feministen zijn allemaal slonsjes die een verklaring zoeken voor hun eigen armzaligheid"

Geen categoriejun 06 2017, 10:00
Het resultaat: politiek correct links is weer eens witheet van woede.
In een interview met de Volkskrant heeft Theo Hiddema op heerlijke wijze uitgehaald naar moderne nepfeministen die te pas en te onpas huilen dat ze onheus bejegend worden. Je weet wel, van die mafketels die roepen dat Thierry Baudet met zijn roman Voorwaardelijke Liefde ervoor heeft gezorgd dat "vriendinnen op zelfverdedigingsles" zijn gegaan en dergelijke.
Hiddema heeft duidelijk geen tijd voor dat soort types en lacht ze recht in hun gezicht uit:

En wat Baudet schrijft over vrouwen, die overrompeld en overmeesterd willen worden; wat zegt u daarvan?
'Dat is toch enig. Dan moet ik u vertellen over mijn eigen aanblik van hem: de dames met wie ik hem in gezelschap aantref, hebben het dik naar hun zin. Het zou zijn eer te na zijn een vrouw met geweld aan zich te binden.'

Vrouwen zouden volgens hem ook minder excelleren en minder ambitieus zijn?
'Misschien is dat ook wel zo. Vrouwen die ertoe doen hebben zich nooit tot het feminisme willen bekeren. Feministen zijn allemaal slonsjes, die een verklaring zoeken voor hun eigen armzaligheid. In de Kamer heb ik het debat over GeenStijl meegemaakt. Wat een humorloze bedoening. Weet u wat ik ga doen? In Dit helse moeras van Gerrit Komrij staat een prachtige serie verhalen over feministen: 'De onwelriekende gleuvenbrigade'. Dat ga ik 150 keer kopiëren en uitdelen. Dan vraag ik de voorzitter of ze een uurtje leestijd kan inroosteren. Wie het daarna niet snapt, kan niet relativeren en is ongeschikt voor de democratie.'

Daar is natuurlijk geen woord van gelogen, maar zoals altijd als een FVD'er zijn mond opendoet heeft dit interview meteen voor volkswoede onder de pc-brigades gezorgd. Zo is NRC-columniste en BNR-praatpop Lamyae allerminster entertained:
https://twitter.com/LamyaeA/status/871958383699660801
Daar werd vervolgens op gereageerd door notoire FVD-hater Joshua Livestro die de hele partij wegzet als een stel "gladnekkige leeghoofden":
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/871960538829422592
Maar onze vrienden waren nog lang niet klaar. Weglachen? Negeren? Nee, dat kan niet, aldus Lamyae, daar is deze aantasting van de politieke correctheid veel te significant voor!
https://twitter.com/LamyaeA/status/871961109565247488
Dat is het moment waarop Livestro -- die onlangs nog een hit list publiceerde met namen van rechtse opiniemakers en politici die wat hem betreft naar de goelag gestuurd moeten worden -- de mogelijkheid aangreep om Baudet, Hiddema's partijleider, voor de gezelligheid nog maar eens weg te zetten als de reïncarnatie van Hitler. Of in ieder geval van Goebbels:
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/871962019792121856
Vervolgens noemt Livestro Hiddema voor de goede orde ook maar een "twittertrol" (wel zo leuk, nietwaar?) en "een hofnar."
En waar verdiende Hiddema die eer aan? Juist, aan het feit dat hij enkele harde waarheden vertelde over het moderne feminisme -- waar Livestro in het verleden toch ook niet heel veel waardering voor kon opbrengen.
Nou ja, we halen onze schouders maar op en gaan gewoon weer lekker door waar we mee bezig waren. Uiteindelijk verliest politiekcorrect-links deze strijd immers toch; ze zijn nu bezig aan hun laatste stuiptrekkingen. Daarna is het afgelopen en kunnen wij van rechts eindelijk de toekomst van Nederland gaan bepalen met elkaar... en het moderne feminisme in de prullenbak gooien, waar het thuishoort.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten