Columniste Baudet-hatend NRC: “Enkele vriendinnen van mij zijn door zijn seksisme op zelfverdediging gegaan!”

Deze columniste is werkelijk helemaal gestoord… maar mag trots haar achterlijke stukjes blijven schrijven voor ‘kwaliteitskrant’ (haha!) NRC Handelsblad.

Ah kijk eens even! Als je dacht dat de hatelijke hetze van het NRC Handelsblad tegen Thierry Baudet even stil zou worden gelegd vanwege Dodenherdenking en Bevrijdingsdag heb je het helaas mis. Het GoedVolk van die krant blijft er namelijk met gestrekt been ingaan. Dit keer schrijft de knettergekke columniste Ellen Deckwitz (wie kent haar niet? Juist) dít over de leider van Forum voor Democratie:

Sommige van mijn homoseksuele vrienden lopen op straat niet meer hand in hand. Enkele van mijn vriendinnen zijn na het nieuws over de aanrandingen in Keulen, maar ook dankzij seksisten als Thierry Baudet, op zelfverdediging gegaan. De intellectuelen in mijn vriendenkring gaan niet eens meer in tegen het populistisch geblaat in De Telegraaf omdat het volgens hen toch niets uithaalt.

Mevrouw de nepfeminist vergelijkt aanrandingen in Keulen dus met een roman van Thierry Baudet, die vervolgens door links bewust op buitengewoon foutieve wijze geïnterpreteerd wordt. Want als je een hoofdkarakter hebt die nogal macho is in zijn versiertechnieken pleit je als auteur feitelijk voor geweld tegen vrouwen. Toch?

Klinkt dat gek? Ja, dat klinkt totaal gestoord. Maar Ellen Nogwattes krijgt het probleemloos uit haar toetsenbord.

Luister eens Ellen, als je echt zulke vriendinnen hebt — en volgens mij verzin je het gewoon, buiten NRC-columnistes is er niemand zo gestoord om op zelfverdediging te gaan vanwege een paar zinnen in een boek van Baudet — heb ik wel een tip voor je: vertel ze dat ze zich ontzettend aanstellen en dat ze niet zo achterlijk moeten doen. Vervolgens moet je ze aanbieden om de eerste therapiesessie, die ze duidelijk nodig hebben, maar voor ze te betalen als ze daar het geld niet voor hebben. Daar hebben ze namelijk meer aan dan aan een paar verdedigingslessen om zich te beschermen tegen een niet-bestaand figuur uit een fictief boek.

De NRC en diens columnisten (en redactie) worden echt met de dag gekker. Deze demonisering heb ik eigenlijk nog nooit eerder gezien. Nou ja, er komt maar één iemand bij in de buurt: Pim Fortuyn. Ook hij werd op zulke vreselijke manieren zwartgemaakt. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Laten we in vredesnaam hopen dat Thierry goede beveiliging heeft, want dat heeft hij door deze hetze van links — ben ik bang — wel nodig. En als er dan iets gebeurt zul je zien dat deze types wéér de eersten zijn die hun handen in onschuld wassen. Want naast knettergek zijn ze ook nog eens hypocriet tot op het bot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. JohanDijk

  Deze mevrouw moet eens boeken van Wolkers gaan lezen.

 2. Isolde

  Ik vind dat inderdaad overdreven. Ik denk niet dat Baudet in staat is tot aanranding, laat staan verkrachting. Een beetje vrouw slaat dit fragiele kereltje met een eenvoudige handbeweging voor de vlakte.

 3. Floris

  @ Michael: Isolde = de trol die hier al vele malen verbannen is maar steeds onder een andere naam terugkomt.

  1. Isolde

   Floris zeurt weer om een ban omdat debatteren met sommige mensen hem niet zo lekker afgaat.

   Wat is het toch een zieligerd.

   1. Floris

    Trol Isolde heeft schijt aan de heer Van der Galien getuige het feit dat hij zich onwederrechtelijk toegang verschaft tot DDS na te zijn verbannen. En dat niet één keer maar tientallen keren.

    Dan ben je een onbeschofte hork met geen greintje fatsoen of eergevoel.

    1. Barbera

     Floris, dat zijn de echte verzetsstrijders.
     Altijd doorgaan 🙂

    2. Isolde

     Rustig maar, Floris, als je lang genoeg zeurt gaat van der Galien echt wel overstag.
     Andersdenkenden maken je erg ongerust en moeten dood.

     Toch?

     1. Ni28

      Hoe gaan de linkse mensen dan met andersdenkenden om? Met respect zeker.

     2. Floris

      Er zijn hier genoeg andersdenkenden en die maken mij niet ongerust, Wim.

      Jij mist gewoon het fatsoen om je bij een verbanning neer te leggen. Daar wijs ik gaarne op, zeker omdat je altijd de mond vol hebt over fatsoen en beschaving. Dat blijkt dus hypocriet gelul van een onbeschofte linkse trol te zijn.

  2. Barbera

   Mooi dat VPN, paar euro en privacy is gegarandeerd .

 4. Barbera

  ‘kwaliteitskrant’ (haha!) NRC Handelsblad.
  Echt volwassen Michael !

 5. Guus Geluk

  “De intellectuelen in mijn vriendenkring gaan niet eens meer in tegen het populistisch geblaat in De Telegraaf omdat het volgens hen toch niets uithaalt.”

  Hoe krijg je het uit je toetsenbord geramd.

 6. Beukman

  Het grenst inderdaad aan hysterie om op een cursus zelfverdediging te gaan vanwege een paar indianenverhalen over vluchtelingen met losse handjes, en vanwege nep-macho Baudet.
  Feit is wel dat de laatste bijna letterlijk heeft gezegd: “Als een vrouw nee zegt, bedoelt ze ja.”

  Een normale ervaren man weet dat de werkelijkheid een stuk genuanceerder ligt. Een labiele man zou echter op ideeën kunnen worden gebracht. Baudet draagt dus bij aan een klimaat waarin vrouwen door sommige mannen als loslopend wild worden beschouwd. Als publieke figuur draagt Baudet een zekere verantwoordelijkheid. Hij zou beter op zijn woorden moeten letten.

  Wat demoniseren betreft: Pim kende dat spelletje zelf ook zeer goed. Zo beweerde hij dat Bin Laden maar een kleine jongen was vergeleken met Els Borst. We weten hoe het met de laatste is afgelopen.

  1. Floris

   ” een paar indianenverhalen over vluchtelingen met losse handjes”
   —————————————————————————–
   Indianenverhalen? Kom eens onder die dikke steen vandaan, man.

  2. ayreonaut

   Anne Fleur Beukman,

   Nu ga je wel erg ver in gedachten. Pim demoniseerde Els Borst op zo’n manier dat zij uiteindelijk is omgelegd?

   1. Beukman

    @Ayre
    Mogelijk demoniseerde Pim Els net zo erg als Marcel Pim. Marcel krijgt de dood van Pim in de schoenen geschoven. Waarom Pim dan niet die van Els?

    Een volwassen mens is zelf verantwoordelijk voor zijn daden. Het wordt tijd om demoniseringspraatjes zoals “de kogel kwam van links” bij het grof vuil te zetten, en de moorden op Pim en Els op het conto te zetten van degenen die werkelijk schuldig zijn: Volkert en Bart.

    1. toetssteen

     Sjezus, een dode postuum een moord in de schoenen schuiven is de overtreffende trap van necrofilie! Echt, dit is zooo dom!

 7. Ni28

  Het is goed dat vrouwen op zelfverdediging cursus gaan. Dat zullen zij nodig hebben in onze weg terug naar de middeleeuwen. Zij zullen Baudet nog dankbaar zijn al hebben zij hem waarschijnlijk verkeerd begrepen. Lezen is ook een kunst die niet iedereen rijk is.

 8. Skippybal

  ach, dat demoniseren begint wel sleets te worden…..

  Natuurlijk is Fortuyn gedemoniseerd, vooral omdat hij de eerste is, waar de media en masse zich op 1 serieuze politicus stortte. (Janmaat neem ik niet serieus)

  Tegenwoordig krijgt iedere partij klappen onder de gordel en Baudet heeft natuurlijk een grote mond en een goede kop en unieke persoonlijkheid.

  Zie het zo, hij staat tenminste stil tijdens het knippen en scheren, hij redt het wel en de bewondering zal alleen maar toenemen.

  Volgens mij moet Annabel Nanninga maar eens de spindokter van FvD worden. Recht voor z’n raap!

 9. jowyajax

  Ellen is werkelijk niet goed bij haar hoofd maar om dit te publiceren van zo iets achterlijks dan ben je net zo gestoord

 10. FlorisDeVr1es

  Met dit soort berichten lijkt het dat NRC zijn trieste dieptepunt toch wel bereikt heeft. Vroeger stelde de krant nog wel wat voor, met scherpe en geinformeerde stukken van Heldring en Bomhoff.

  De waarheid over kranten is dat het al jaren lang helemaal niet zo goed met ze gaat. Nu lijken kranten vanwege de bezuinigingen vooral verzamelingen columns. Feitenvrije journalistiek. Het is gewoon goedkope troep geworden en dan ook nog eens met de meest domme columnisten die ze maar konden vinden.

 11. Marija

  Wat raar, als ik klik op *plaats reactie* is mijn tekst verdwenen en zie ik hier nier meer terug.
  Jammer van de moeite die ik deed om mijn mening over het boek van Baudet te geven.

  1. Marija

   Probeerde het nog eens, weer tekst verdwenen.
   Nu geef ik het op.

   1. toetssteen

    @Marija
    Ik vermoed dat het naar een site is die hier niet door het filter komt. Maar het gaat inderdaad om een boek. Dat boek is niet mijn smaak, maar dat is geheel persoonlijk.
    Ik heb indertijd de concepttekst gelezen en toen had ik mijn bezwaren, die heb ik ook geuit.
    Inzake die linksdraaiende sneeuwvlokjes die indertijd alles op gemeenschapsgeld uitprobeerden en nu in de moralistische hoogste boom zitten, ik kan hen niet eens lezen zonder onbedaarlijk in de lach te schieten. Inclusief hun tot op het bot verwende nazaten die geen stom idee hebben van het werkelijke leven.

    1. Marija

     dank voor uw reactie.
     Zou toch graag van Michael hierover iets horen.
     Michael??

 12. SlimK1nd

  Ellen Deckwitz is een hele bijzondere columniste. De meest wazige die er is. Ik had gisteren al uitgebreid op dit wonderschone stuk gereageerd.
  https://slimk1nd.nl/ranidaphobia-met-ellen-deckwitz/
  Ik heb meer stukken van haar van repliek voorzien de afgelopen weken.

 13. Sniper666

  Hoge bomen vangen veel wind. Ellen Deckwitz heeft blijkbaar een wat ziekelijke behoefte de heer Baudet keer- op keer neer te sabelen. Hij zal er wel boven staan en niet om malen denk ik…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.