Hilarisch AD geeft toe: Nederland moet extra gas kopen van Rusland

Hilarisch AD geeft toe: Nederland moet extra gas kopen van Rusland

Ah, opeens is Vladimir Poetin onze beste vriend?

Maandenlang heeft het kabinet actie gevoerd tegen Rusland. Het Kremlin zou verantwoordelijk zijn voor al het slechte in de wereld, inclusief referendumuitslagen die de politieke elite niet bevallen. Rusland zou fake news verspreiden. Moskou wil het Westen kapot maken. Verkiezingsuitslagen worden op oneerlijke wijze beïnvloed. Rusland wil heel de wereld, of tenminste heel Europa, veroveren. En het Midden-Oosten erbij.

Jawel, Rusland is werkelijk het meest kwaadaardige land ter wereld. En Vladimir Poetin is de persoonlijke representant van de duivel.

En dan lees je dit opeens in het AD:

Het meeste importgas komt nu nog uit het relatief dure Noorwegen, maar het goedkopere Russische gas is in opmars. Rusland heeft bovendien plannen voor een nieuwe pijplijn naar Noordwest-Europa, de Nord Stream 2, waardoor het nog meer gas onze kant op kan laten stromen. Nederland wil bovendien de 'gasrotonde' van Europa te worden. Al wordt die ambitie, sinds de relatie met president Poetin is bekoeld, minder van de daken geschreeuwd.

Hilarischer dan dit wordt het niet. Door de idiote beslissing van het kabinet om de gaswinning in Groningen helemaal terug te draaien naar het nulpunt worden we afhankelijker dan ooit van Rusland; het land dat keer op keer beledigd wordt door datzelfde kabinet.

Moeten we Ollongren, Rutte en Pechtold nu ook "agenten van het Kremlin" noemen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer