Hilarisch! Asha ten Broeke: "Mijn columns dragen bij aan een betere wereld"

Hilarisch! Asha ten Broeke: "Mijn columns dragen bij aan een betere wereld"

Asha ten Broeke, zo'n columniste die zich overal druk over maakt en vooral blanke, hetero mannen overal de schuld van geeft, heeft haar 85 'beste' columns gebundeld! Wat een feest! Niet kopen!

Met onderwerpen als seksisme, racisme, dikke mensen en 'neoliberaal kapitalisme' gaat zij de strijd aan via kranten als de Volkskrant en Trouw. HP/De Tijd hield een interview waardoor we een kijkje in het brein van dit kortpittige pollewopje konden krijgen.

Asha doet wel twintig uur over één column, weet ze ons te vertellen. Ze doet graag grondig onderzoek en betwijfelt alles. Behalve dat blanke, hetero mannen overal de schuld van zijn natuurlijk. Dat staat gewoon vast.

Zo heeft ze ook 'grondig onderzoek' gedaan naar Thierry Baudet en zijn politieke overtuigingen. En wat blijkt? Fascist! Hoe kan het ook anders? Zij zegt:

"Het is extreem belangrijk om Baudets gedachtegoed te bestempelen als fascisme, om te voorkomen dat hij aan de macht komt.”

Dat gaat natuurlijk werken, dikkerdjes-verdediger en neoliberaal-kapitalisme-bestrijder Asha ten Broeke 'draagt bij' aan het bestrijden van Baudet met haar columns. Hoe? Door haar columns te bundelen en te verkopen als boek natuurlijk!

Het is voor haar te hopen dat de verkoopcijfers niet tegen zullen vallen, want ze valt nog een keer dood neer door al die stress die daar van zou komen. Zo geeft ze aan een paniekaanval te hebben gehad tijdens het schrijven van een column terwijl ze nog pissig was over het onderwerp van haar vorige column twee weken terug. Da's niet helemaal gezond he?!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties