Hoe stuur je als man een perfect sms'je naar een vrouw? Nou, deze kleine meisjes hebben wel een paar suggesties...

Geen categoriesep 06 2015, 13:00
Wie kan je helpen dat ene perfecte sms'je te sturen naar de potentiële liefde van je leven? De ideale raadgever is misschien een paar centimeter kleiner dan je gedacht zou hebben.
Ze zeggen altijd: dronken mensen en kinderen spreken de waarheid. Dus naar wie ga je toe als je een eerlijk advies wil krijgen over dat ene meisje waar je zo heimelijk naar smacht? Nou ja.. niet naar dronken mensen, nee. Die zullen ongetwijfeld alleen met schunnige suggesties aan komen zetten. Dan maar naar kinderen.
Deze mannen trokken de stoute schoenen aan, en besloten om hun prille liefdesleven te delen met Judith (6), Nina (5) en Lulu (5). Niet alleen zien de meisjes er professioneel gekleed en jeugdig slim uit, ze blijken ook meer te weten over relaties dan je misschien zou vermoeden van menig schattige kleuter...:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Little-Girls-Give-Men-Texting-Advice-Cosmopolitan.mp4"][/video]
.
En na de spreeksessie is daar natuurlijk het spannende moment waarop je gewacht hebt: tijd om op 'verzenden' te drukken! Zou ze de hartekreet met luid gejuich ontvangen?
vlcsnap-2015-09-06-11h50m40s168
Welk datingavies zou jij denk je krijgen van je neefje, nichtje, zoon, dochter of buurjongen- of meisje?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten