Hoera! Kim Kardashian kondigt geslacht baby aan

Geen categoriejun 22 2015, 15:01
De hele wereld zat in spanning. Krijgt Kim Kardashian een zoontje of een dochtertje?
De zwangere realityster heeft vandaag onthuld wat het geslacht is van de aanstaande nieuwe aanwinst van het West/Kardashian-gezin. Ze plaatste een foto met beschrijving op Instagram, waarin ze verwees naar haar 'nieuwe zoon' waarvan ze momenteel zwanger is.
kimkardinstagramEnige tijd geleden werd het nieuws al bekend dat realityster Kim Kardashian zwanger is: in een trailer voor haar soap Keeping Up With the Kardashians was te zien hoe een opgewekte Kim haar zus Chloe het goede nieuws vertelde. Maar vandaag ging het model een stapje verder. Op haar Instagram-account postte ze een foto ter ere van vaderdag. Kardashian is namelijk al moeder, en wel van de nu twee jaar oude North. Op de foto is de kleine dreumes te zien met haar vader Kanye, terwijl ze samen een prentenboek doorbladeren.
Kim laat weten erg gelukkig te zijn, en verwees en passant naar het geslacht van haar nieuwe kind:
"Dierbare momenten met jou zoals deze, wanneer we op tournee zijn is waar ik voor leef. Je bent een enorm goede papa voor North en je zal ook de beste vader zijn voor onze nieuwe zoon!"
Kim is uitgerekend voor aankomende winter. Zoals altijd met de familie Kardashian kunnen we niet wachten totdat het kind, en de foto's, er zullen zijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten