HOERA! Utrecht-moordenaar Gökmen Tanis gearresteerd en afgevoerd

HOERA! Utrecht-moordenaar Gökmen Tanis gearresteerd en afgevoerd

Tijdens de persconferentie van de Politie Utrecht en de Gemeente kwam dan eindelijk het verlossende woord: de koelbloedige moordenaar Gökmen Tanis die vanochtend drie mensen doorzeefde met kogels, heeft een paar handboeien om en is op weg naar een koud en donker celletje. Uitstekend nieuws!

Het Algemeen Dagblad meldt over de arrestatie:

"Tanis werd aangehouden in een woning op de Oudenoord, dat is dichtbij waar hij de gekaapte auto, een rode Renault Clio, achterliet. Er werd als sinds 13u vanmiddag met man en macht naar hem gezocht. "

Later meer...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties