Knipsel

How dare you! Greta Thunberg doet lekker zielig in 'overvolle Duitse trein' terwijl DB eersteklas coupé regelde

Geen categoriedec 15, 17:00
Greta Thunberg is weer lekker op weg naar huis om kerst te vieren. Genoeg gedramd dit jaar! Helaas moest ze via Duitsland met een overvolle trein! Althans, zo deed ze het lijken. En dat vonden ze bij Deutsche Bahn (DB) niet zo leuk, want nou lijkt het net alsof zij hun werk niet goed doen! Zij boden haar (en haar team) gewoon een eersteklas coupé aan, maar framing was belangrijker.
Kijk, met dit soort fratsen ondermijnt haar team dus de gehele integriteit van die hele klimaatbeweging. Zo'n 16-jarige meid stad en land laten afreizen om haar tot boegbeeld van een beweging te maken, waardoor ze een beetje tegen wereldleiders aan kan lopen mekkeren, was al op het randje. Om vervolgens ook nog te gaan doen alsof zij de nederigheid zelve is door haar ergens op de vloer van een trein te laten zitten omdat die 'overvol' zou zijn, is diep triest. En om er nóg een schepje bovenop te doen, doet ze ook nog eens alsof de 'overvolle' trein een goed teken is, want dat zou betekenen dat de vraag naar treinvervoer hoog is:

"Overcrowded trains is a great sign because it means the demand for train travel is high!"

Gelukkig was er een oplettende DB-medewerker die zag hoe er over de rug van zijn bedrijf werd ge-framed door Greta en haar team. Er werd gereageerd met een tweet waarin werd gezegd dat die trein helemaal niet overvol zou zijn en dat het hele klimaatdram-team gewoon in een eersteklas coupé mocht gaan zitten. Dat werd ze namelijk aangeboden.
Knipsel2
Het zal Thunberg en haar team weinig verreken, die hebben het gelijk zo erg aan hun zijde dat liegen om de boel kracht bij te zetten ook gewoon geoorloofd is...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten