Huichelachtig D66-Kamerlid: Oekraïne wordt geen lid EU. 2 dagen geleden zei z'n partijgenoot: "Niet uit te sluiten"

Geen categoriemrt 04 2017, 18:00
Zo gaat het eurofiele partijkartel te werk. Er wordt tijdens verkiezingstijd geroepen dat Oekraïne nooit lid zal worden van de Europese Unie, maar als ze meedoen aan een debat en even niet opletten geven ze toe dat dit toch niet valt uit te sluiten.
Tweede Kamerlid Kees Verhoeven, die op de zevende plek van de kieslijst van D66 staat, laat weten op Twitter dat Bart Nijman van GeenPeil heel slecht bezig is als hij beweert dat het eurofiele establishment Oekraïne de EU zal proberen binnen te rommelen. Dat is echt niet waar! Nu niet, nooit niet!
https://twitter.com/KeesVee/status/838007790996176896
Maar dan kijken we naar uitspraken die zijn partijgenoot en buitenland woordvoerder Sjoerd Sjoerdsma enkele dagen geleden deed:

Sjoerdsma geeft toe dat Oekraïne om de bijsluiter op het associatieverdrag, die volgde na de 'nee' bij het Oekraïne-referendum, heen zou kunnen gaan. In dat geval zou Oekraïne separaat een aanvraag moeten indienen. 'Dat geldt voor elk land. Elk land kan om die bijsluiter heen.'

Kortom, meneer Verhoeven liegt dat hij barst op Twitter. Volgens zijn eigen partijgenoot -- en de man die over buitenlandsbeleid gaat -- valt zoiets helemaal "niet uit te sluiten," wat in de praktijk natuurlijk betekent dat ze het wel degelijk gaan proberen. Niet zo gek natuurlijk, de megalomanen in Brussel hebben een ongekende machtshonger en willen dat er zoveel mogelijk landen bijkomen, puur en alleen omdat hun eigen macht dan groter wordt.
Iedereen die ook maar een beetje eurosceptisch is moet de komende verkiezingen aangrijpen om partijen te versterken die vertrouwd kunnen worden. D66 is duidelijk niet zo'n partij. Deze mensen huichelen tot ze erbij neervallen. Trap er niet in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten