Huilebalk Sylvana Simons spant politiekcorrecte Ronald Giphart voor haar karretje

Geen categoriedec 01 2016, 12:00
'Yes!,' moet ze gedacht hebben, 'ik heb weer een politiekcorrecte useful idiot gevonden die ik kan gebruiken!'
Sylvana Simons vindt zichzelf nog steeds vre-se-lijk sneu. Nu is ieder weldenkend mens het met haar eens dat het onacceptabel is dat een paar achterlijke tokkies haar bedreigen, maar mevrouw vindt kritiek in het algemeen niet kunnen. Hoe ik dat weet? Omdat ze een video online heeft gezet van schrijver Ronald Giphart. In die video (die gemaakt is door NPO radio) gaat Giphart los op mensen die de euvele moed hebben om negatieve reacties achter te laten op Sylvana's social media accounts.
screen-shot-2016-12-01-at-12-59-30En dat mag niet, aldus meneer Giphart en mevrouw Simons. Nare racisten!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/12/gip.mp4"][/video]
Hoewel Giphart zijn best doet om de ware aard van de meeste reacties te verbergen door ze heel snel achter elkaar voor te lezen (zo snel dat hij hoopt dat je alleen op een paar misselijkmakende woorden let die af en toe gebruikt worden), valt het eigenlijk allemaal nogal mee. De meeste mensen bekritiseren Simons gewoon vanwege haar haat voor Zwarte Piet en haar continue gezeik over de vermeende racistische denkbeelden van de blanke Nederlander. Dat ze haar daarbij vertellen dat ze Nederland maar moet verlaten als ze het hier zo vreselijk vindt is niet racisme, maar common sense. Inderdaad: als je Nederland zo vreselijk vindt kun je maar beter emigreren. Daar word jijzelf gelukkiger van én andere mensen ook. Die hoeven zich dan immers niet te ergeren aan jouw eeuwige gezeik.
Af en toe komen er ook minder florissante citaten voorbij, maar er is werkelijk erg weinig mis met de meerderheid van de reacties. Ja, het is waar dat veel mensen boos op Sylvana zijn, maar dat heeft ze toch echt helemaal aan zichzelf te danken met haar eeuwige gejank over ons mooie land.
Dit is hoe dit soort extreemlinkse activisten altijd te werk gaan. Eerst maken ze mensen bewust heel boos, en vervolgens presteren ze zichzelf als het 'ware slachtoffer.' Nou Sylvana en Ronald, helaas trapt daar verder helemaal niemand in. Leuk geprobeerd, maar je hebt gefaald. Tijd voor een nieuwe strategie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten