Hypocriet links gebruikt nazi-aanslag om heel rechts als gewelddadig neer te zetten. Dom!

Hypocriet links gebruikt nazi-aanslag om heel rechts als gewelddadig neer te zetten. Dom!

In de strijd tegen het nazisme zouden we de krachten moeten bundelen. Maar links wil dat helemaal niet. Voor links is het namelijk niets meer of minder dan een leuke strategie om iedereen die hun idiote denkbeelden niet deelt weg te zetten als mini-Hitlers.

Conservatieve redacteur, journalist en columnist Robert Tracinski heeft het helemaal gehad met de linkse gekken die de vreselijke aanslag van gisteren in Charlottesville, uitgevoerd door een neo-Nazi, gebruiken om de hele rechtse, conservatieve beweging weg te zetten als nazistisch. Sterker nog, door de belachelijke reacties van links maakt Tracinski zich daadwerkelijk zorgen voor en over links: ze worden daar namelijk gewoon steeds gekker.

Vervolgens legt hij uit dat ze deze aanslag gebruiken om hun demonisering verder door te zetten -- een demonisering die gericht is op "iedereen die het niet eens met ze is," en dat ze nóg minder bereid zijn om mensen een handreiking te doen en anderen te overtuigen van hun gelijk. In plaats van argumenten te gebruiken gaan ze vol op het dictatoriale politiekcorrecte orgel. Ironisch genoeg werken ze zichzelf daarmee juist in de nesten, maar dat lijken ze volstrekt niet te begrijpen.

"Als je iedereen die het oneens met je is neerzet als een 'nazi,' maak je het onmogelijk voor mensen om krachten te bundelen met je tegen daadwerkelijke nazis," aldus Tracinski. "Dit heeft zijn eigen enge totalitaire element. Het is alsof ze iedereen die het niet met ze eens is wil wegzetten als het totale kwaad. En dat rechtvaardigt in hun ogen onbeperkte wraak: slaan, schoppen, conservatieven ontslaan, het afschaffen van de vrijheid van meningsuiting -- niet voor echte nazis, maar voor iedereen."

Het is triest, maar dit is natuurlijk hoe links al decennia rolt. Het kan dus absoluut niet als een verrassing komen dat deze types hun haatfeest gewoon doorzetten. Voor deze mensen is het een way of life. Daar gaan wij geen verandering in brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties