Hypocriete D66'er boos op Loekasjenko: 'Hij luistert niet naar zijn eigen volk!'

Hypocriete D66'er boos op Loekasjenko: 'Hij luistert niet naar zijn eigen volk!'

Drop of Light / Shutterstock.com

Het is ongelooflijk hoe hypocriet, hoe huichelachtig, hoe zielig Nederlandse politici zijn. En dan met name de gedrochten van D66. Zij zijn het ergst van allemaal.

Sjoerd Sjoerdsma is Tweede Kamerlid van D66. Als zodanig zou je denken dat hij niet al te hard dingen schreeuwt over "democratie" en "de wil van het volk." Zijn partij heeft immers systematisch de wil van de kiezer naast zich neergelegd toen die zich op een voor D66 negatieve manier uitsprak over de uitbouw van het Brusselse project.

Maar nee.

Zoals Jan Roos terecht reageert heeft Sjoerdsmas eigen volk in niet één, maar in twee referenda duidelijk gemaakt dat de Brusselse extremisten moeten inbinden. En wat heeft Sjoerdsma daarmee gedaan?

Juist. Helemaal niets.

Natuurlijk heeft Roos 100 procent gelijk. De manier waarop D66 over dictators als Loekasjenko praat is ongelooflijk hypocriet. Ik zal niet zeggen dat D66 net zo erg is als hij, maar véél verschil is er niet. Beide hebben ze niets op met de democratische wil van het volk; ze plegen allebei censuur en willen andersdenkenden monddood maken.

Lees meer over:
D66 Sjoerd Sjoerdsma Wit-Rusland

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties